Škorpijon: Veliki letni horoskop 2022

Zaustavite svojo neustavljivo strast ter se poskušajte v ljubezenskih odnosih lotiti zadev bolj nežno in umirjeno. Impulzivnost uporabite na področju kariere in denarja, kjer boste deležni nekaj zoprnih preizkušenj, ki bodo zahtevale reakcijo. Naučite se nekaj iz tega ter si uredite misli, preden se pojavi nova preizkušnja.

Škorpijon: Veliki letni horoskop 2022 (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

Planetarni vpogled v 2022

Škorpijoni, nekaj let ste bili na točki, ko je bilo sicer prisotnega dovolj zadovoljstva, vendar se naprej niste premaknili, saj niste čutili potrebe. V letu 2022 jo boste začutili, stremeli boste v smer nepričakovanega. Zaželeli si boste drznih korakov na področju kariere, finančnega področja in ljubezenskega ravnovesja. Znali boste izkoristiti in ujeti številne dobre vibracije planetov.

Jupiter bo poskrbel, da se vam bo sreča nasmehnila tam, kjer jo boste najbolj potrebovali. Podaril vam bo še večjo privlačnost in naslednji korak je nova ljubezenska zgodba, ki jo boste samski z veseljem sprejeli ter jo odigrali spontano. Lahkotno in iskreno energijo boste čutili zlasti maja, ko se boste večkrat znašli na poti sprave, razumevanja in dobre komunikacije.

Venera bo tista, ki bo polepšala poletne dni in na simpatičen način usmerila vaš pogled ljubezni tudi v spontane odločitve, ne samo v globino, ki vam je sicer pisana na kožo. Upoštevajte navodila Marsa ter se po napornem delovanju naučite ustaviti in napolniti baterije.

Navdih poiščite daleč od mestnega vrveža ali svojih navad, v miru in tišini kraja, ki vas pomirja. Ne pozabite, da se domišljija in ustvarjalnost lahko združita v prelepo celoto. Marsikdo vam bo v zadnjem delu leta morda očital, da ste se spremenili. Vi pa boste še naprej vzdrževali svoje vrednote, kar bo olajšalo zapletene situacije, na katere boste naleteli.

Konec leta bo vaš pogled dobrodušen in prijateljstvo bo imelo v srcu osrednje mesto. Znali se boste opravičiti in si priznati tudi tiste napake, ki ste jih iznajdljivo zamolčali ali prikrivali. Bodite pogumni, saj boste imeli v sebi ključ do vsake težave, na katero boste morda naleteli.

Ljubezen in odnosi

Samski škorpijoni, razmislili ste, razčistili ste, želja je močna, torej je leto 2022 pravi čas, da začnete novo razmerje, takšno, ki bo stabilno ter iskreno. Venera bo povzročila, da boste ravno prav privlačni za nasprotni spol, da boste delovali dovolj resno. Čeprav boste ves čas stremeli k popolni urejenosti, se boste znali prilagoditi.

Vezani lahko v začetku leta naletite na nekaj težav. Prihajajo razne nejasne polemike in nerazumevanje med vami in ljubljeno osebo. Zato poskušajte vsak spor potrpežljivo rešiti in nadaljevati brez trme in raznih maščevalnih pripomb. Vse ovire, s katerimi ste se pari soočali leta 2021, bodo po mesecu maju odstranjene.

Držite se časovnih okvirov, izpolnite obljubljeno, predvsem pa spoštujte in tudi vi boste ljubljeni in spoštovani. Občasno se lahko v pozni jeseni pri vezanih škorpijonih pojavijo trenutki neskladja in nezdružljivosti. Ljubezensko življenje se bo odvijalo dokaj umirjeno, le slediti bo treba glasu svojega srca in manj izpostavljati svoj prav.

Tisti z večjim egom boste še vedno ves čas v manjših konfliktih, vse dokler si ne boste dali dopovedati, da je ego, tudi v ljubezenskem odnosu, treba spustiti na normalno raven, ki je za ljubljeno osebo sprejemljiva. Ne izpostavljajte se tam, kjer imate občutek, da niste popolnoma sprejeti.

Kariera in finance

Leto 2022 bo v večini obdobje napredka in karierne rasti. Zadovoljni boste s spremembami, povezanimi z novimi prijemi in razvijajočimi se sistemi. Med sodelavce boste prinesli modre in produktivne ideje in ustvarjalne projekte, učinkovitost bo nagrajena. Poskušajte uporabiti svojo integriteto in strast.

V negativnem smislu lahko večkrat izbruhnete, zato bi se morali v kočljivih situacijah na področju kariere zadržati ter biti vljudni. Pomlad vam prinaša dobre priložnosti za spremembo delovnega mesta, če ga iščete, ali napredovanje, če boste zanj izrazili željo. Če se pripravljate na težje projekte ali naloge, boste v drugi polovici leta deležni poguma in vztrajnosti, da vse skupaj izpeljete do konca.

Povezali se boste z ogromnim finančnim potencialom. Čeprav lahko jeseni, ko bodo želje velike, zmogljivosti pa manjše, pride do nenačrtovanih stroškov, boste kljub temu prebrodili krizo in se konec leta vsemu skupaj le še nasmejali. Skoraj zagotovo si boste privoščili prenovo doma ali nakup novega vozila, če to že nekaj časa načrtujete. Vrnili vam bodo denar, ki ste ga posodili v preteklosti, kar bo še dodatno povečalo pretočnost v zadnjih mesecih 2022.

Družinsko okolje

Družinsko okolje je že nekaj časa razburkano zaradi sprememb in napetosti v preteklem letu. V prvi polovici leta se nesoglasja vrstijo naprej, vaša napetost pa se bo stopnjevala.

Prihajajo notranji ter glasni boji in pogosta nesoglasja, zlasti v sredini leta, ko boste zaradi Sonca v znamenju raka še bolj občutljivi, vse boste namreč dojemali zelo osebno. Posvetovanje pred kakršnimi koli finančnimi odločitvami ali bistvenimi odločitvami, povezanimi z domom, lahko prepreči nekaj konfliktov.

Odnosi z brati in sestrami bodo nihali, včasih do vrelišča, ki vas bo prisililo, da izbruhnete. Vsi ti nesporazumi pa naj bodo lekcija, da boste v prihodnosti odnose utrdili. Bolj intenzivno se poskušajte še posebej v jesenskem obdobju osredotočiti na ohranjanje miru in harmonije.

Zdravje in počutje

V letu 2022 ni nakazanega hujšega poslabšanja, zdravje bo zadovoljivo, počutje pa ugodno. Če imate kronične bolezni, bodite v tem letu bolj pozorni, da ne zamudite kakšnega pregleda ali da ne zanemarite kakšnim pomembnih točk.

Od aprila dalje boste veliko bolj vitalni. Prebudili se boste in si zaželeli več gibanja. V negativnem smislu vam Saturn ob nezadovoljstvu, povezanem z drugimi področji, prinaša duševni stres, ki bo najbolj vplival na ženske škorpijonke.

Ne predajajte se negativnim mislim, ampak s spremembo prehrane in razmišljanja poskušajte ohraniti zdrav duh v zdravem telesu. V zadnjih mesecih leta bo na udaru glava, zlasti zobje in ušesa, zato bodite na tem področju še posebej previdni.


Preberite še: