Spodbudne besede, ki jih morate slišati v tem trenutku (glede na astrološko znamenje)

12. 10. 2022
Deli
Spodbudne besede, ki jih morate slišati v tem trenutku (glede na astrološko znamenje) (foto: profimedia)
profimedia

To so besede, ki jih morate po mnenju astrologov slišati ta trenutek.

Oven

Vi zmorete! Tudi to bo minilo – trenutni stres ne bo trajal večno. Čez nekaj mesecev bo ta bolečina le še oddaljen spomin.

Bik

Morda trenutno niste zadovoljni s svojo situacijo, vendar boste kmalu presenetili same sebe. Dosegli boste velike stvari – samo nadaljujte s koraki proti svojemu sanjskemu življenju (ne glede na to, kako veliki ali mali so). 

Dvojčka

Ne maščujte se tako, da ljudi poskušate prepričati, kako daleč ste prišli brez njih. Maščujte se tako, da se naučite imeti radi sami sebe. Maščujte se tako, da živite svoje najboljše možno življenje brez oziranja na to, ali drugi to opazijo ali ne.

Rak

Zaslužite si srečo. Nikoli ne dovolite, da bi vas kdo prepričal drugače. Imate mehko in prijazno srce, ki ga je dandanes redko najti. Vsakdo bi bil srečen, če bi z vami preživel en večer – kaj šele celo življenje!

Lev

Sčasoma se bo vaš trud poplačal. Tega ne počnete »zaman«. Iz vašega trdega dela se bo nekaj izcimilo, le bodite potrpežljivi.

Devica

Ne dovolite, da vas eno zlomljeno srce prepriča, da obupate nad ljubeznijo. Ne dovolite, da vas en neuspeh prepriča, da opustite svoje sanje. Ne dovolite, da vas en slab dan prepriča, da bo takšno vaše celotno življenje.

Tehtnica

Vredni ste ljubezni. Vredni ste skrbi, odgovora na sporočilo, prijaznih besed. Vsakdo, ki vas spravi v dvom, ni vreden niti sekunde vašega časa.

Škorpijon

Niste ista oseba, kot ste bili nekoč. Spremenili ste se, zrasli ste, zacveteli ste. Zato nehajte skrbeti, kaj ste storili narobe v preteklosti in se osredotočite na prihodnost, ki jo gradite.

Strelec

Nehajte biti tako strogi do sebe. Nehajte se podcenjevati. Nehajte se imeti za breme, saj vas nihče drug ne vidi tako. Vaš pogled nase je pristranski, nepošten in nezdrav.

Kozorog

Morali bi biti ponosni nase zaradi vsega, kar ste osvojili, ne pa razočarani sami nad seboj zaradi peščice stvari, ki jih še niste uspeli doseči. Nehajte pričakovati preveč od sebe – popolnoma dobro vam gre!

Vodnar

Močnejši ste, kot se zavedate. Ste bolj sposobni, kot se ocenjujete in zmorete več, kot ste kdaj mislili, da je mogoče.  Samo, če se postavite v drzne situacije, boste to lahko odkrili!

Ribi

Ne boste se vedno počutili tako izgubljene in osamljene. In vedite, da niste edini, ki se tako počutite. Kmalu boste ugotovili, kaj želite od tega sveta – in to nato tudi dobili.

Vir: thoughtcatalog.com

Preberite si še: Astroznamenja, ki so nagnjena k pritoževanju

Novo na Metroplay: Smrt, žalovanje in posmrtno življenje | Katarina Nagode