Sporočilo, ki ga morate slišati v tem trenutku (glede na astrološko znamenje)

To so besede, ki jih morate slišati točno v tem obdobju vašega življenja.

Sporočilo, ki ga morate slišati v tem trenutku (glede na astrološko znamenje) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 3. 2023

Oven

Trenutno obdobje je čas, ko je vse, kar je treba, zgolj to, da ste preprosto čuječi in potrpežljivi. Nekaj edinstvenega se pripravlja za vas, izkoristite priložnost! 

Bik

Vse, česar se lotevate zdaj, bo z razumevanjem, ki izhaja iz zrelosti, prineslo obogatitev za vaše lastno življenje in življenje drugih. Čas je, da se izrazite z uporabo kakršnih koli veščin ali sposobnosti, ki jih imate.

Dvojčka

Trenutni dogodki v vašem življenju so budnica - skušajo vam pokazati vzorec, ki je starodaven kakor popotovanje vaše duše. 

Rak

Čas je, da začnete razvijati veščino oddaljevanja od uma. Opazujte svoje misli, kot da ne bi pripadale vam, ampak nekomu drugemu. To vam lahko v življenje prinese več jasnosti. 

Lev

Nekaj čudovitega je tik za obzorjem. Če se poglobite v svojo igrivo in nedolžno plat, boste lahko to sprejeli z odprtimi rokami.

Devica

Pravijo, da jutri ne nastopi nikoli. Pravzaprav je edini rezultat odlašanja pust in depresiven današnji občutek nepopolnosti ter zataknjenosti. Čas je, da opustite  zavirajoče misli in naredite to, kar si želite.

Tehtnica

Poglobite se v nasprotja znotraj sebe in ugotovili boste, da ta na videz različna pola znotraj vas v resnici sodelujeta med seboj, da ustvarjata veličastno celoto. Samo postaviti ju je treba v pravo perspektivo.

Škorpijon

Prihaja čas, ko se bodo globoko zakopane rane iz preteklosti začele prebijati na površje, pripravljene in dovzetne za zdravljenje. Če jih boste sprejeli brez obsojanja in ostali odprti, se bo zdravljenje lahko pričelo.

Strelec

Če ste trenutno razdvojeni, vam razmišljanje z umom ne bo kaj dosti pomagalo pri odločitvi. Pravilni odgovor se skriva v vašem srcu.

Kozorog

Vaši partnerji pogosto delujejo kot ogledalo, ki odseva nevidne vidike vašega globljega sebstva in vas podpira, da postajate celoviti. Ne upirajte se temu procesu.

Vodnar

Prihaja čas rasti in spremembe. Bodite odprti za vse lekcije, ki vam jih življenje prinese naproti, saj bo na koncu vse dobilo svoj smisel.

Ribi

Trenutno bo lahkoten, naraven in povsem običajen pristop k razmeram, s katerimi se spoprijemate, prinesel veliko boljše rezultate od katerega koli vašega poskusa, da bi bili genialni, bistroumni ali kako drugače izjemni.

Navdihnjeno po: Osho Zen Tarot