Strelec: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej

Ne zapravljajte časa za ljudi in reči, ki vas ne veselijo. Če ste nezadovoljni s službeno situacijo ali s svojim življenjem na splošno, boste v novem letu imeli priložnost, da to popravite.

Strelec: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
10. 12. 2017

Januar

Mesec bo ugoden za različna opravila. Poskrbite za birokratske zadeve in dokončajte projekte, ki se vlečejo. Možni so večji nenadni izdatki, ki vam lahko povzročijo skrbi. Če je treba, si izposodite denar.

Februar

V ljubezni boste imeli velike apetite, vprašanje pa je, ali jih bo imela tudi oseba, ki vam je všeč. Malce brzdajte svoje osvajanje in ne obljubljajte preveč. Možen je spor z enim od družinskih članov.

Marec

Uporniško boste nastrojeni. Negativizem v službi vas lahko drago stane, zato bodite previdnejši. V ljubezni stavite na romantiko. Če ste v razmerju, bo zdaj dober čas za krajši oddih.

April

Čeprav vam bo nekdo zelo všeč, ga pustite pri miru, če je že v zvezi. Ljubezenski trikotnik bi prinesel preveč čustvene drame. Od sredine meseca boste veliko učinkovitejši kot na začetku meseca.

Maj

Partnerski odnos vas bo zelo osrečeval, možen je večji skupen nakup ali pa bosta sprejela pomembno odločitev. V službi težite k pozitivnim odnosom tudi takrat, ko bi raje povedali kakšno pikro.

Junij

Na začetku meseca poskusite skleniti neko kupčijo ali podpisati pogodbo. Pozneje se lahko pojavijo nepričakovani zapleti. Možno je daljše potovanje ali pa boste v tem času opravili pomemben izpit.

Julij

Stiki s tujino bodo intenzivni, možne so počitnice v tujini ali ljubezen s tujcem. Če ste vpleteni v sodni proces, pričakujte novice v zvezi s tem. Potrebujete mentalen počitek, pojdite na dopust.

Avgust

Obremenjeni boste z obveznostmi, ki bi jih moral opraviti nekdo drug. Če gre za službene reči, se o tem pogovorite z nadrejenimi. Konec meseca bodo službena sodelovanja veliko bolje stekla.

September

Pokažite svoje ambicije in sprejmite pobudo za nov projekt. To je tudi čas, da izrazite željo po boljšem službenem položaju. Rivalstvo vas bo navdahnilo. V partnerstvu poskusite zanetiti več strasti.

Oktober

Obremenjeni boste z osebnimi zadevami. Možni so spori v partnerstvu ali pa boste potrebovali le več časa zase in zanemarili partnerjeve potrebe. Zbližajte se s svojim duhovnim jazom.

November

Motivirani boste za nove uspehe. Do sredine meseca imate čas zaključiti nujne reči. Pozneje boste nagnjeni k površnosti in zamudam. Proti koncu meseca bodite potrpežljivejši do sebe in do drugih.

December

Dobro boste razpoloženi, ljubezenski odnosi se bodo izboljšali, v službi boste polni novih zamisli. Pomirjeni boste in uživali v družbi bližnjih. Praznike poskusite preživeti čim bolj avanturistično.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: