Strelec: Mini horoskop 2019 za vsak letni čas posebej

Priložnosti za nove izkušnje, razvoj in napredek bo veliko, zato se boste morali odločiti, katero izmed njih boste dodobra izkoristili, in se nanjo povsem osredotočiti. Če se boste lotili več projektov hkrati, a nobenega dokončali, to ne bo dosežek, temveč  predvsem potrata časa.

24. 12. 2018

Jupiter v vašem znamenju vam prinaša nove priložnosti za osebno rast ter razvoj in napredek na vseh področjih. Ne razmišljajte preveč dolgoročno, temveč poskrbite, da boste vsak dan dali kar največ od sebe in izkoristili priložnosti, ki se ponujajo. Včasih bo zato naporno in stresno, toda sami dobro veste, da se je za nagrade treba potruditi. Poudarjeno bo tudi področje financ, kjer se bodo pokazale možnosti za večji zaslužek ali izdatek. Nagnjeni boste k tveganju. Če stavite na novo podjetje, izdelek ali vlagate v svoje izobraževanje in kariero, se bo tveganje najverjetneje obrestovalo.

Pred vami je plodno leto. Imeli boste velike apetite, za uspeh boste pripravljeni narediti več kot sicer. Vse ne bo šlo gladko, saj vam bosta omenjena planeta na pot pripeljala nekaj ovir, iz katerih se boste veliko naučili in s tem utrdili svojo samozavest. Nalog se lotevajte razumsko in potrpežljivo, bodite pozorni na podrobnosti in verjemite vase. Če študirate, je pred vami uspešno leto, v katerem boste hitro napredovali in opozorili nase. Dobro kaže tudi drugim vrstam izobraževanj in izpopolnjevanj. Morda se boste začeli učiti katerega izmed tujih jezikov ali osvežili njegovo znanje zaradi odhoda v tujino. Če se ukvarjate s finančnimi poklici, boste letos pridobili veliko novih izkušenj in klientov, možno je napredovanje, ali pa boste z dobro denarno naložbo izboljšali svoj finančni položaj. Čas je primeren tudi za večje nakupe in izdatke, zlasti če boste denar vložili v lasten razvoj, svoje znanje in napredek.

Zima

Leto boste začeli udarno, z močno voljo po spremembi in napredku. Lažje se boste izpostavili, opozorili nase in prevzeli pobude na različnih področjih. Čutili boste, da je možno vse, če se poskusi in vztraja. Dobro kaže finančnim vlaganjem, naložbam, nakupom in ljubezenskim odnosom.

Pomlad

Malce bo zaškripalo v odnosih. Morda bo nekdo oviral vaš projekt in s tem vaš napredek ali pa bodo vaše okoliščine kako drugače odvisne od drugih. Nestrpni boste in nepripravljeni sklepati kompromise, zato se lahko znajdete sredi konflikta. Poskusite razmišljati pozitivno.

Poletje

Umirili se boste in bili manj zagrizeni v delo. Energijo usmerite predvsem v ustvarjalna dela in v tisto, kar vas veseli. Dobro kaže daljšim potovanjem in drugim oblikam širjenja obzorij. Septembra boste imeli priložnost utrditi odnos z nadrejenimi ali z nekom, ki ga zelo spoštujete.

Jesen

Čas bo primeren za temeljit razmislek o prihodnosti. Če ne dobite priložnosti, da bi se razvijali naprej in potešili svoje ambicije, je čas za spremembo. Ta morda ne bo prišla tako hitro, zato potrpežljivo čakajte na priložnost. Proti koncu leta več časa namenite sebi in bližnjim.


Rojeni od 23. do 30. novembra

Obetajo se spremembe, povezane z vašim poklicem, delom ali službo. Če iščete službo, novo delovno mesto ali napredovanje, boste v tem času imeli dobro priložnost, da uresničite svoje želje. Vse kaže, da se bodo stvari odvijale zelo hitro, zato bodite pripravljeni na presenečenja.

Rojeni od 1. do 11. decembra

Okoliščine vas bodo pripeljale do tega, da boste več razmišljali o sebi in o svojih željah. Nova spoznanja bodo pomembno vplivala na vaš življenjski nazor, ki se bo morda korenito spremenil. Oprtani z novim razmišljanjem, se boste optimistično lotili novih življenjskih projektov.

Rojeni od 11. do 21. decembra

Hrepenite po spremembi, a se mora ta najprej zgoditi v vas samih. Prisluhnite notranjemu glasu in se povežite z njim. Zelo možno je, da so vaše skrite želje povsem drugačne od poti, po kateri trenutno stopate. Priznajte si svoje ambicije in jih začnite samozavestno uresničevati.


Preberite še: