Strelec: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej

24. 12. 2018
Deli
Strelec: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia)
Profimedia

Motivirani boste, samozavestni in pripravljeni zavihati rokave. Zavedate se svojih vrednosti, naklonjena Jupiter in Saturn pa bosta letos še poudarila vašo željo po napredku.

Januar

V novo leto boste vstopili optimistični in polni energije. V tem času boste opravili še več nalog, kot ste načrtovali. Tudi v ljubezni vam zelo dobro kaže, saj boste očarljivi, drzni in samozavestni.

Februar

Razmišljali boste o nekem nakupu, a si ga privoščite le, če imate dovolj sredstev. Drage zimske počitnice bi močno oklestile vaš proračun, zato previdno. Pričakujte nekaj družinskih težav.

Marec

Osredotočite se predvsem nase, na svoje počutje, duhovno stanje in ustvarjanje. Četudi imate veliko novih načrtov, jih v tem času raje pustite pri miru in se posvetite tekočim rutinskim delom.

April

Želeli boste več miru, a vas bo nenehno kdo priganjal, ali pa boste sami sebe preveč silili v delo, ki vas trenutno ne izpolnjuje. Odnosi z drugimi bodo zelo izpostavljeni. Težko se boste prilagajali.

Maj

Imeli se boste priložnost izpostaviti, zato ne odlašajte. Vaš napor bo končno poplačan. Kaže, da boste v tem času usmerjeni predvsem v poklicni napredek ali študij. Učinkoviti in uspešni boste.

Junij

S partnerjem se bosta morala pogovoriti o novo nastali situaciji. Če ste v svežem razmerju, dobro premislite, ali ste našli pravo osebo zase. Počutje ne bo najboljše, zato poskrbite za sprostitev.

Julij

Velikopotezni cilji zdaj ne bodo uresničljivi. Ne sanjarite po nedosegljivem, osredotočite se na tisto, kar imate. Počitnice bi bile zdaj dobrodošle, saj bi se umaknili od trenutnih službenih ovir.

Avgust

Polni elana in energije boste. Zdaj lahko postorite vse tisto, česar niste mogli storiti pretekli mesec. Dobro so aspektirani razni intelektualni podvigi, pa tudi družabna srečanja. Prepustite se poletju.

September

Vaš napredek pri nekem projektu ali nalogi bo odvisen od nekoga drugega, kar vas bo precej jezilo. S pozitivnim pristopom boste storili več kot s trmo in nejevoljo, čeprav bo ta povsem upravičena.

Oktober

Če neki nalogi ne boste kos, ne bo prav nič narobe, če boste zaprosili za pomoč. Vzemite si več časa zase, za meditacijo in razmislek. Glede nekega odnosa bodite povsem iskreni do sebe.

November

Posvetite se predvsem ljubezenskemu odnosu, saj vas bo ta v tem trenutku najbolj osrečeval in pomirjal. Če ste samski, boste zelo razpoloženi za nova poznanstva in zmenke. Prevzemite pobudo.

December

Odlično boste razpoloženi, večji poudarek boste dali družinskim in prijateljskim odnosom, manj pa delu. S finančno situacijo boste zadovoljni in kaže, da boste v tem mesecu precej zapravljivi.

Preberite še: