Strelec: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej

Čeprav ste običajno zavezani dolgoročnim ciljem in razmišljanju o prihodnosti, boste v tem letu hoteli povsem konkretno napredovati in povečati materialno blagostanje. Poudarjena bo potreba po iskanju ravnotežja med tem, kar imate, in tem, kar želite, zato se boste osredotočili na uresničevanje svojih želja.

Strelec: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Na poklicnem področju boste zato pripravljeni prevzeti nove delovne naloge, tudi takšne, ki vam običajno ne dišijo, zato da bi prišli do dodatnega zaslužka in splezali na zeleno vejo. Mlajši strelci lahko v novem letu pridobijo več delovnih izkušenj, ki jim bodo v prihodnje pomagale uresničiti cilje.

Zima

Dobro boste razpoloženi in zelo aktivni. Pričakujte dinamično zimo, v kateri boste pridobili več novih kontaktov in priložnosti za napredovanje. Februarja ne zanemarite družinskih obveznosti. Če vas tarejo finančne težave, boste slej ko prej morali sestaviti načrt, kako se izviti iz primeža dolgov.

Pomlad

Poudarek bo predvsem na odnosih, tako družinskih kot poslovnih in partnerskih. Kaže, da vam bo neki odnos še posebej jemal veliko energije in povzročal skrbi. Z nestrpnostjo ne boste prišli daleč. Možno je tudi novo ljubezensko srečanje, ki vas bo pahnilo v presenetljiv čustven vrtinec.

Poletje

Čas bo primeren za daljši dopust, morda potovanje, pa tudi za uresničevanje večjih poslovnih ambicij. Zelo možno je, da boste v tem času naredili velik korak naprej v smislu svoje finančne situacije ali poklicnega napredka. Če ste mlajši, lahko s poletnim delom pridobite pomembne izkušnje.

Jesen

V ospredju bodo predvsem ljubezenski in drugi pomembni odnosi. Morda boste sprejeli pomembno odločitev glede partnerskega razmerja ali sveže ljubezenske zveze ali pa boste v tem času potrebovali oporo nekoga, ki vam v službenem ali študijskem okolju že dolgo stoji ob strani.


Razglabljanje o tem in onem ter o tem, kaj bi bilo, če bi bilo, je neproduktivno. To boste v tem letu dojeli tudi sami. Morda vas bo k takšnemu razmišljanju napotil čedalje napornejši odnos z ljubljeno osebo ali drugimi bližnjimi, ki imajo dovolj vaših sanjarij in želijo, da se osredotočite na konkretne cilje; ali pa boste sami uvideli, da se vrtite v začaranem krogu pasivnosti in da morate več storiti v življenju. V tem letu boste imeli več volje in motivacije za uresničitev svojih ciljev in želja. Morda se boste končno odločili skleniti stabilno partnersko zvezo, se ustaliti in si ustvariti družino, dokončati študij, se samozaposliti ali si najti redno službo ali pa se boste končno začeli potegovati za boljše delovno mesto. Morda se boste znebili določenih dolgov in splezali na zeleno vejo ali se odločili za korenito spremembo življenjskega sloga in izgubili več kilogramov. Kakršnekoli cilje si boste zadali, jih v tem letu lahko uresničite.

Rojeni od 23. novembra do 2. decembra

Pričakujte spremembo v vsakdanji rutini, ki bo najverjetneje povezana z novim domom, novo službo ali morda nakupom hišnega ljubljenčka. V svoje življenje boste po zaslugi različnih okoliščin pripravljeni vnesti več reda in discipline, morda boste postali odgovornejši zase in za svoja dejanja.

Rojeni od 3. do 12. decembra

Čas je, da odrastete in odločno posežete v svoje življenjsko dogajanje. Če ste do zdaj bili zgolj pasivni opazovalec vsega, kar se vam dogaja, boste v tem času aktivneje posegli po spremembah. Zelo možno je, da se boste končno ustalili v partnerstvu in se čustveno umirili.

Rojeni od 13. do 21. decembra

V ospredju bodo finance, morda dediščina, večji nakup, nepričakovani izdatki. V tem času lahko vzpostavite večji nadzor nad svojim denarjem in prevzamete večjo odgovornost za svojo finančno situacijo. Možna je tudi popolna sprememba prehrane in življenjskega stila.


Preberite še: