Strelec: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej

Novo leto je lahko v marsičem prelomno, tako v smislu vašega delovanja kot dosežkov. Posvetite se nalogam, s katerimi ste odlašali, in poiščite konkretne rešitve za težave, ki vas tarejo.

Strelec: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Januar

Odlično boste razpoloženi. Mars v vašem znamenju prinaša pozitivno energijo in motivacijo. V ljubezni boste imeli srečno roko, prav tako dobro kaže vsem, ki se odločajo za shujševalno kuro.

Februar

Radovedni boste in pripravljeni poskusiti kaj novega. Odpirajo se nove poti glede novih intelektualnih izzivov. Zdaj je čas za opravljanje izpitov in seminarskih nalog. Bodite potrpežljivi.

Marec

Družinske zdrahe lahko porušijo vaše ravnotežje, zato poskušajte tovrstne težave reševati, še preden se razplamtijo. Če je v igri prepir s partnerjem, se zazrite tudi vase in v svoje pomanjkljivosti.

April

Čeprav tega morda ne boste pričakovali, bo vaša družina podprla nove načrte, ki jim jih boste predstavili. To vas bo motiviralo, da v svoje in njihovo življenje čim prej uvedete določene spremembe.

Maj

V odnosih se boste morali bolj potruditi za podporo. Partner ali morda sodelavci imajo že dovolj vaših nenadnih samoumevnih podvigov. Vedite, da boste slej ko prej potrebovali njihovo podporo.

Junij

Utrujeni boste, neki odnos, najbrž partnerski, vas bo izčrpaval zaradi vaše nepripravljenosti, da bi se vnaprej dogovorili o vajinih prihodnjih načrtih. Možne so težave z alergijami ali prehladi.

Julij

Imeli boste možnost popraviti neki odnos, a boste morali v to vložiti več truda in energije. V službi boste dobili nove priložnosti, ki vas bodo navdušile in pripravile do sprememb v vašem delovanju.

Avgust

Čas je primeren za dopust, še najbolj za daljše potovanje v tujino, ki vam bo koristilo tako v čustvenem kot intelektualnem smislu. Možna je ljubezen s tujcem ali pa uspešen zaključek izobraževanja.

September

Prebudile se bodo določene ambicije, povezane z ljubeznijo ali delovnim mestom. V vsakem primeru ne odstopajte od začrtanih ciljev in stavite na svojo karizmatičnost, privlačnost in potrpežljivost.

Oktober

V ljubezni stremite k enakovrednim odnosom, saj se trenutno zdi, da so v vaših rokah prav vse vajeti ljubezenskega odnosa. Iskren pogovor s partnerjem je nujen za nadaljevanje vajinega razmerja.

November

Lažje boste sodelovali z drugimi in se dogovarjali o tem, kako naprej. To bo v vaše življenje vneslo več ravnovesja, pa tudi stabilnosti. Vzemite si več časa za sprostitev, uživanje in počitek.

December

Konec leta boste pričakali dobro razpoloženi in zadovoljni s tem, kar imate. Če ste samski, se boste v tem mesecu prelevili v nepoboljšljivega in uspešnega osvajalca. Brzdajte svojo zapravljivo naravo.


Preberite še: