Strelec: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej

1. 12. 2020
Deli
Strelec: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia)
Profimedia

Januar

Tako na poslovnem področju kot tudi v zasebnih odnosih je pred vami ugoden začetek meseca z vplivom Sonca v znamenju kozoroga, ki bo poskrbelo, da boste polni delovnega zagona. Poskusite uskladiti želje z realnostjo in zaupajte le sebi.

Februar

Ko bodo vsi pričakovali, da vas bo določena težava spravila ob živce, boste pokazali bojevitost in nevoščljive provokacije zatrli že v kali ter umirjeno odreagirali. Vsi dogovori, ki so obstali na mestu, bodo proti koncu meseca, ko bo Merkur v vodnarju doživel preobrazbe.

Marec

Na začetku marca se ne zapirajte vase, saj vam bo nekdo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli. Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji. Najbolj se boste konec meseca razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva.

April

Dinamičen korak s Soncem v ovnu vas bo naredil bolj odločne. Vse sile boste napeli, da okrepite prijateljski odnos in poslovno sodelovanje, ki je bilo nedorečeno. Odprti za sveže ideje in nove ljudi, lahko proti koncu meseca pokažete svojo ambicioznost.

Maj

Glede odnosov z družino boste v maju zelo čustveni. Želeli si boste ves prosti čas preživeti z njimi, česar vam delo tega ne bo omogočalo. Konec maja vas bo preganjala osamljenost. Iznajdljivost bo vaše močno orožje, s katerim se lahko hitro rešite, če se boste zapletli.

Junij

Junija se boste z veseljem preizkušali v težkih izzivih, še bolj pa vam bo prijala pohvala nekoga od znancev. Počakajte, da se pomembne stvari sestavijo v pravi smeri, in ne prehitevajte. Konec junija vam prinaša boljše počutje in več samozavesti.

Julij

V julij se boste podali malce jezni. Prisiljeni se boste spoprijeti z dejstvom, da z nekom ne delujeta skladno. Do konca meseca zaključite tisto, kar vas bremeni. Zmanjkuje vam izgovorov, vaš umik nekdo v službi razume drugače, kot je v resnici.

Avgust

S planeti, ki se bodo pomikali na področju komunikacije, boste na začetku avgusta pripravljeni na spremembe, raziskovanje, iskanje in osebnostni razvoj, o katerem sanjarite že nekaj časa. V zadnjih dneh meseca se lahko precej spremeni vaš odnos s sestro ali bratom.

September

Glavni smisel septembra bo, da postanete bolj močni ter da bolj zaupate vase, kar se vam bo obrestovalo na več področjih. Potrebovali boste manj pomoči kot običajno. Kreativnost bo tudi proti koncu meseca občutno povečana, kar vas vodi v odlične rezultate. Pozorni morate biti, da ujamete pravi trenutek.

Oktober

Energije, ki jih boste začutili na začetku oktobra, poskusite nadzorovati. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami. Nikar pa se ne spuščajte v konflikte, saj bi se lahko odnos, ki vam veliko pomeni, končal. Na čustvenem področju se vam proti koncu meseca obeta boljše obdobje.

November

Osebni interesi ter komunikacija bodo na začetku novembra za vas zelo pomemben dejavnik. Prehajate v obdobje učenja ter širjenja svojega znanja. Glede na položaj planetov bodo vaši koraki še močnejši in zaključek novembra zelo uspešen v več pogledih.

December

Vpliv Merkurja v znamenju strelca se bo odražal v komunikaciji ter na vezeh z ljudmi. Ko enkrat sprejmete dejstvo, da nič ne ostane enako za vedno, boste veliko lažje upravljali svoje življenje, ki bo v zadnjih dneh meseca polno raznih nenavadnih presenečenj


Preberite še:  

Novo na Metroplay: Neoliberalna država, ki privatizira javno dobro, potrebuje ženske | dr. Darja Zaviršek