Strelec: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej

Strelec: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

JANUAR

Težke energije, ki jih prebuja Sonce v znamenju kozoroga, vas lahko popeljejo v dvome na področju medsebojnih odnosov. Ne boste več tako zaupljivi, kot ste običajno, potrebovali boste veliko več potrditev. Lažje boste zadihali v zadnjih dneh januarja, ko vas bo energija Sonca v vodnarju popeljala k spontanim dogodivščinam.

FEBRUAR

Kljub manjšim težavam se boste še naprej odločno podajali naprej in vse, kar se je zrušilo, tudi rešili. Spoznali boste, da izmikanje in ovinkarjenje ne vodita nikamor, razen v še bolj nezadovoljno situacijo. Na ljubezenskem področju boste bolj nezaupljivi. Za vsako sumljivo stvar, vsako napačno razumljeno besedo boste potrebovali nekaj dokazil, kar lahko ljubljeno osebo močno preseneti.

MAREC

Zelo raztreseni boste, zlasti tisti, ki vas čaka veliko obveznosti. Umirjenost vas bo prepričala, da ji sledite. Ko se boste lotili pomembnih opravkov, boste želeli to opraviti temeljito in brez spodrsljajev. Bodite še posebej pozorni, kakšen vtis boste pustili, saj bo od tega odvisen pomemben korak v prihodnosti. Delo si boste znali popestriti, saj si boste izbirali obveznosti, ki so vam resnično ljube.

APRIL

Na začetku aprila vas bo zmedla odločitev, ki bo od vas zahtevala veliko mero prilagajanja. Pazite, lahko se vname besedni spopad, ki ga še dolgo ne boste pozabili. V sredini aprila se boste odločali bolj pogumno in samozavestno. Če bodo od vas pričakovali preveč, se boste znali odločno upreti. Veliko se boste ukvarjali s podrobnostmi, ki jih boste želeli ugodno rešiti.

MAJ

Zaznali boste dobro energijo in se pogumno soočili s partnerskim odnosom, ki obeta več, kot ste do zdaj mislili. Premagali boste ovire in se usmerili k temu, da tudi na področju dela dosežete cilje in prihranite nekaj denarja. Konec maja se boste ukvarjali z odnosi, tako družinskimi kot tudi prijateljskimi. Slednji vam lahko prinesejo malce vetrovno obdobje, ker jih ne boste razumeli.

JUNIJ

Marsikdo vam bo pripravljeni slediti zaradi prepričljivega nastopa. Postopoma pa boste v njihovih očeh videti kot najbolj moteči člen. Počutje in odpornost bosta področji, ki ju bo treba sredi meseca zaradi obilo dela negovati. Zgovornost in filozofski pristop tokrat ne zadostujeta, treba se bo poglobiti. Delo bo kljub toplim dnem in močni želji po oddihu tisto področje, na katerem lahko pustite sedaj nekakšen pečat.

JULIJ

Nekaj nepričakovanih in vznemirljivih novosti bo zmedlo stališča glede dolgo načrtovane situacije. Pripravite se na pogajanja in nerazumljive argumente. Bodite kot vedno optimistični, saj se bo kljub zapletom vse skupaj dobro končalo. Nekdo vas bo podprl, kar je lahko vaš vir dobrega počutja na osebnem področju. Marsikaj lahko rešite konec julija, tudi vprašanja v povezavi s finančnim področjem ali delom.

AVGUST

Ljubezenske vibracije bodo kljub Soncu v levu nežne, vendar hkrati tudi polne navdiha za misel na lepšo skupno prihodnost. Poslovno življenje in čustva bodo v tesni povezavi. Tokrat se temu ne boste mogli izogniti, zato izkoristite to prednost v svojo korist. Izkazali se boste pri težjih opravilih ter nalogah in vsekakor lahko pričakujete kakšen prijeten kompliment. V zadnjih dneh avgusta prihaja nekaj napetih vibracij.

SEPTEMBER

Pred vami je odličen začetek meseca, ki si ga boste v veliki meri popestrili sami. Poslovni uspehi se bodo stopnjevali, kar vas bo spodbujalo k odločitvam. Lažje se boste predajali ustvarjanju in poglabljanju vase. V ljubezni prihaja nejasen občutek, ki ga boste najlažje rešili s prijetnim pogovorom v dvoje. Sonce v tehtnici bo prebudilo globlja čustva in neverjetne zaznave.

OKTOBER

Ne bojte se, tudi če na začetku oktobra, ko boste zaradi Sonca v tehtnici zaznavali bolj megleno sliko, ne bo vse videti tako, kot ste si zamislili. Z veseljem boste sprejeli nove razmere, ki vam bodo omogočile, da zakorakate v nekaj zanimivega. Na začetku boste močno vznemirjeni, nato pa prihaja realen pogled, ki omogoča trdne odločitve. Uspe vam lahko, če ne boste zahtevali nemogočega, treba pa se bo tudi prilagoditi.

NOVEMBER

V začetku novembra boste hvaležni za določene lekcije, saj boste s tem določene stvari končno spregledali. Vzkipljivi ne boste rešili ničesar. Zberite se in nadaljujte tako, kot ste si zastavili. Ne boste preveč razpoloženi za to, da bi kogar koli prepričevali o svojem mnenju, raje boste vse skupaj naredili po svoje. Ne boste želeli popustiti, kar se pozneje celo izkaže za dobro odločitev. Soočenja in iskreni pogovori bodo prava hrana za dušo.

DECEMBER

Vse boste želeli razčistiti, česar marsikdo ne bo znal sprejeti na pravi način. Na finančnem področju boste imeli precej sreče, varujte pa se prenagljenosti, ki bo povezana s skritimi željami. V trenutkih, ko boste bolj negotovi in manj samozavestni, se nikar ne spuščate v večja tveganja. Ne trudite se nekomu posebej ugajati, ker boste zelo všečni prav takšni, kot ste, še posebej v prazničnih trenutkih.


Preberite še: