Strelec: Veliki letni horoskop 2018

Manjše spremembe v razmerjih bodo predvsem posledica spremembe v vašem čustvovanju. Zahrepeneli boste po močni čustveni in duhovni povezanosti, ne površnem prijateljstvu.

Strelec: Veliki letni horoskop 2018 (foto: shutterstock) shutterstock
10. 12. 2017

Ljubezen

Ker boste več razmišljali o sebi, boste lažje tudi v stiku s svojimi čustvi. Bolj se boste zavedali, kaj hočete, po drugi strani pa boste spoznali, da svojih čustev ne morete več tako dobro nadzirati, kot ste jih morda lahko prej. Če imate radi vse pod nadzorom, boste tokrat to vlogo lažje prepustili ljubljeni osebi. To lahko močno spremeni vajin odnos in spet obudi vajino strast in medsebojno naklonjenost. V tem letu lahko spoznate, da ste lahko srečni tudi takrat, ko vse ne poteka pod vašimi pogoji.


V novih ljubezenskih razmerjih bo pomembno predvsem zaupanje v partnerja. Če se ob osebi, s katero ste se zapletli, ne morete sprostiti in biti to, kar ste, bo boljše, da se čim prej poslovite. Jupiter v vaši 12. hiši od vas terja popolno iskrenost. Igranje vlog in pretvarjanje, da ste nekdo drug, kot ste v resnici, vas bo utrujalo in navdajalo s slabimi občutki, zato se temu povsem izognite. Februarja in pozneje jeseni bo pravi čas, da se spopadete s svojimi čustvi in se iskreno pogovorite sami s seboj in s partnerjem glede tega, kaj hočete od odnosa. Če ste samski, boste v tem času dobili priložnost iskreno pristopiti k osebi, ki vam je všeč.

 

Družina

Novo leto bo idealno, da se spet zbližate s svojo družino. Kaže, da boste potrebovali več njihove opore in se zato redno vračali domov. Dojeli boste, da vas vaši bližnji res dobro poznajo in morda včasih bolje kot vi vedo, kaj bi bilo najboljše za vas. Če ste mlajši, vam bodo starši lahko v veliko uteho pri spopadanju z novimi izzivi, priložnostmi in razočaranji v življenju, le prisluhniti jim morate. Če imate svojo družino, se boste letos lažje prebijali skozi vsakdanje odgovornosti, ki so pred vami. Morda boste ugotovili, da so skupni družinski trenutki pomembnejši od službenih okoliščin in poslovnih odnosov, zato boste dali več prednosti svojim otrokom ali drugim svojcem.

Zdravje

Februarja in marca bo vaše počutje najboljše, sicer pa lahko vse leto pričakujete konstanten pritok energije. Nova življenjska spoznanja lahko vplivajo tudi na vaš življenjski stil. Radikalne spremembe na tem področju vam močno odsvetujemo, saj bi to bil prevelik stres na vaše telo. Ne zanemarite dejstva, da je vaša duša kljub bogatemu duhovnemu življenju še vedno usidrana v vaše telo, ki potrebuje dovolj hrane za svoje delovanje. Le redna prehrana z dovolj hranljivimi snovmi vam bodo pomagale pri vsakodnevnem soočanju z izzivi, ki so pred vami. Še posebej v jesenskem času ne pozabite, da je dolg spanec včasih pomembnejši kot večurno meditiranje.

Delo in denar

Delovne obveznosti vas bodo obremenjevale le v primeru, če v življenju ne počnete tega, kar vas veseli. Če je tako, bo zdaj primeren čas za spremembo svoje poklicne poti. Pot do tja morda ne bo lahka, je pa nujna, če želite zaživeti srečnejše in izpolnjeno življenje. Vse druge strelce čaka manj službenih bremen ali pa so nanje tako navajeni, da jim ne bodo delali prevelikih težav. Kaže, da boste v tem letu več denarja zapravili za tisto, kar vas res veseli, še zlasti spomladi pa pazite, da boste imeli dovolj tudi za položnice.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: