Strelec: Veliki letni horoskop 2020

Bodite konkretni v vsem, česar se boste letos lotili, stremite k čimprejšnjim rezultatom. Če potrebujete službo, ne odlašajte z njenim iskanjem; če potrebujete denar, takoj začnite iskati dodatno delo ali druge oprijemljive rešitve; če odlašate z dokončanjem študija, si zadajte konkretne cilje. Pojdite v akcijo!

Strelec: Veliki letni horoskop 2020 (foto: shutterstock) shutterstock
20. 12. 2019

Ljubezen

Sprejmite odločitev

Stelij tranzitnih planetov v kozorogu vas bo napotil po poti konkretnih dejanj in odločitev, ki bodo pozitivno vplivale na vaš ljubezenski odnos oziroma na partnerske okoliščine. Negotovost, nezadovoljstvo, neodločnost, sanjarjenja, letanje s cveta na cvet, pomanjkanje oprijemljivih ljubezenskih stikov, večno čakanje na nekaj oziroma na nekoga … Če se prepoznate v takšnih opisih, vedite, da imate v novem letu možnost prekiniti takšne vzorce svojega čustvenega doživljanja. Če ne prej, boste v obdobju med april in julijem začutili, da je čas za novo ljubezensko poglavje, v katerem boste prevzeli nadzor nad svojimi čustvi in se odločili za konkretne spremembe. Povečana samozavest in občutek lastne vrednosti pa tudi pozitivne spremembe na drugih področjih vašega življenja vas bodo prepričale, da si več zaslužite tudi v ljubezni. Če ste samski, se boste zdaj lažje odločili tvegati in se odpraviti na kakšen zmenek. Ne jemljite vsega tako zelo resno, tudi v ljubezni je pomembna igra, zato igrajte svojo vlogo in se ne obremenjujte preveč s končnim izidom. Tudi tisti, ki nikakor ne morete sprejeti odločitve glede tega, ali se boste ustalili ob sedanjem partnerju ali še naprej iskali nove ljubezenske izzive, boste zdaj lažje sprejeli odgovornost za odnos in naredili velik korak naprej. Številni strelci si boste v tem času tudi ustvarili skupen dom ali celo lastno družino.

Delo in denar

V tem letu se boste osredotočili predvsem na svojo finančno situacijo. Če ste dolgo varčevali za določene nakupe ali naložbe, bo to leto dober čas za različne investicije. Glede tega vam priporočamo previdnost le v drugi polovici februarja in prvi polovici marca, ko bo vaša presoja malce zamegljena ali pa boste na hitro hoteli skleniti kupčijo, ki ne bo najboljša. V novem letu dobro kaže vsem strelcem v finančnih poklicih, pa tudi tistim, ki razmišljajo o dodatnem zaslužku ali varčevanju. V drugi polovici leta bodo na svoj račun prišli predvsem tisti v ustvarjalnih vodah, saj boste takrat lažje uresničevali svoje ustvarjalne ideje, za to dobili dodatna sredstva in drugo pomoč, ki bo močno olajšala vaš napredek.

Zdravje

Z Marsom v svojem znamenju boste leto začeli zelo pozitivno. Vse do sredine februarja boste imeli na zalogi veliko energije, pazite le, da je ne boste potrošili zgolj za težavne odnose. Več energije velja v tem času usmeriti v fizične aktivnosti, s čimer se lahko znebite tudi kakšnega kilograma, ki ste ga pridobili med prazniki. Na zdravje popazite predvsem pozno spomladi, ko boste psihično bolj izčrpani in boste potrebovali več sprostitve. Umaknite se od težavnih ljudi in se več družite s pozitivnimi in veselimi obrazi. V drugi polovici leta s počutjem ne boste imeli posebnih težav, razen septembra in oktobra, ko boste nagnjeni k temačnejšim mislim in muhastemu razpoloženju. Novo leto boste pričakali polni optimizma.

Družina

V novem letu pričakujte večji družinski nakup ali projekt, ki ste ga ali dolgo načrtovali ali pa se boste zanj odločili zelo na hitro. Morda se boste veselili nakupa novega družinskega avta, se odločili za prenovo doma, svoje okolice ali pa se boste odločili temeljito prenoviti življenjski slog. Lahko se boste odpravili na nepozabno družinsko potovanje. Pomladni meseci, zlasti maj in junij, bodo kot nalašč za podobne podvige, res pa je, da brez določene mere stresa ne bo šlo. Bodite prilagodljivi in pri večjih odločitvah upoštevajte tudi mnenja bližnjih.


Preberite še: