Strelec: Veliki letni horoskop 2021

1. 12. 2020
Deli
Strelec: Veliki letni horoskop 2021 (foto: profimedia)
profimedia

S tem, kaj vam leto prinaša, verjetno niste preveč obremenjeni, saj večina strelcev živi spontano, vendar ste lahko zadovoljni z napovedjo, saj boste končno prehodili tisto pot, ki je prava in vam prinaša ugoden zaključek.

Planetarni vpogled v 2021

Ker pa ne marate počasnega odvijanja dogodkov in dolgčasa, prihaja tudi nekaj trnja in kakšna lekcija, ki je lahko kruta, vendar kratkoročna. Januarja in februarja boste v domače okolje vnesli duh navdušenja. Ne morete si pomagati, takšni ste, optimizem in upanje v prihodnost boste prenesli tudi na druge. Zato boste do aprila odlična družba še posebej za tiste, ki potrebujejo spodbudo. Kadarkoli dvomite, se prepričajte, da pogledate vase in se spomnite lastnih zmožnosti.

Če ne boste zmerni in previdni, se boste znašli v maju v finančni turbulenci, priporočljivo je prihraniti, ne pa brezglavo trošiti. Pogovor z najbližjimi vam bo v kočljivih situacijah odpravil težo z ramen. Razmišljali boste o novih inovativnih načinih zaslužka, vendar to ni prava pot, kar boste do konca leta žal tudi okusili. Harmonija med družinskimi člani, otroki in prijatelji bo v poletnih mesecih močna, to je lahko čas popravljanja in zdravljenja vaše duše.

Dolgotrajne skrbi lahko še vedno zahtevajo vašo pozornost in rešitev, zato si ne oddahnite prehitro. Usoda vas bo v jeseni podpirala in pomagala uresničiti sanje, zato se ne bojte neuspeha in spodrsljajev na področju čustev. Če boste dosegali preveč dobre rezultate, bodo ljubosumni na vas, kar bo vplivalo na njihovo vedenje do vas. Morda boste ugotovili, da se zelo trudite in premalo dobite, vendar še ni čas, da odnehate, ampak je prav, da vztrajate.

Pritisk v službi bo povečan, zato poskrbite, da boste svoje poklicno življenje uskladili z osebnim. Ljubljena oseba vam bo v prostih uricah in dnevih prinesla veliko olajšanja, navdušenja in seveda strasti. Občasno strelci obožujete bolj divje dogajanje, v 2021 pa si boste zaželeli miru, kar nikakor ne pomeni, da vam bo dolgčas.

Ljubezen in odnosi

Samski strelci, marsikaj se bo spremenilo že v prvi polovici 2021. Počutili se boste zelo impulzivno, kar lahko življenje naredi bolj vznemirljivo. Samo poskrbite, da se ne boste spustili v skušnjavo preveč naivni, saj boste entuziastično iskali možnosti in jih do poletja verjetno tudi poiskali. Tisti, ki ste v razmerju, se boste spustili globlje, se še bolj povezali, spontano nudili in prejemali ljubezen iz dneva v dan. V sredini leta boste postavljeni pred preizkušnje. Razmerja, v katerih je že nekaj časa prisotna močna napetost, lahko razpadejo zaradi ene nepremišljene besede.

V tem času boste ugotovili, da vaša dejanja povzročajo močne premike, nekatere tudi v negativni smeri. Bodite pozorni pri besedah in poskusite delovati tudi takrat, ko pridejo težave ali besedni dvoboji potrpežljivo. Zapomnite si, da nimate vedno prav. Vzemite si čas in poslušajte ljubljeno osebo, da se izrazi do konca. V zadnjih mesecih leta se bodo napetosti umirile, prihaja več lepih srečanj za samske, bolj enostavnih, nič obremenilnih in več kakovostno preživetega časa za tiste v razmerju.

Kariera in finance

Čeprav se bodo stvari na začetku leta zaradi Sonca v znamenju kozoroga premikale nekoliko prepočasi za vaš okus, vam bodo prinesle zanimanje in novo ustvarjalnost. Tokrat boste stabilno zagrabili vse, kar vam ponuja življenje. Ko se bo govorilo o nagradah, vedite, da jih bodo dobili tisti, ki so zanje žrtvovali kar nekaj časa in energije, zato ste zagotovo na spisku.

Če ne boste dobro sodelovali z drugimi, lahko v odnosih, povezanih z delom, pride do konfliktov, kar lahko negativno vpliva na napredek in osebno počutje. Nikar se pomladi ne skrivajte v ozadju, saj bi s takšnim načinom zamudili čudovite priložnosti. Večkrat se boste zalotili, da dvomite o sebi in svojih sodelavcih, vendar naj to ne bo razlog, da nazadujete.

V poletju se boste zaradi nihanj, ki jih prinaša Sonce v raku, težko odločili za večji projekt, saj vas bodo blokade zavirale pred napredkom. V jesenskih mesecih se vam obeta boljše finančno stanje, ki vam bo vlilo novo upanje za prihodnost in vas napolnilo s težko pričakovanim optimizmom. Nadrejeni bodo z vami skozi leto večinoma zelo zadovoljni, zato vam v zadnjih mesecih sledijo pohvale in tudi kakšna majhna nagrada.

Družinsko okolje

Vaše družinsko življenje bo letos vse prej kot dolgočasno in monotono. Ne bodite presenečeni, če se bo zgodila nepričakovana sprememba. Ne glede na to, ali gre spremembe na boljše ali slabše, bo vse, kar se bo dogajalo v družinskem krogu, golobjega pomena. Nekakšna lekcija za prihodnja leta. Morda je najprej ne boste zagledali na pravi način, vendar vam prinaša veliko zanimivih energij, s katerimi boste tudi sami želeli ostati povezani.

Kadar koli se boste počutili žalostni ali razočarani, poskusite poiskati pot domov. Tam boste z ljudmi, ki vas imajo radi, kar vam lahko izboljša razpoloženje. Če se bodo pojavljali konflikti, jih boste najlažje reševali v pomladnih mesecih, ko boste polni sočutja in bolj potrpežljivi kot običajno. V jesenskem obdobju pričakujte zaplete in spore z brati, sestrami ali nečaki. Tokrat se boste morali boriti izključno zase, v nasprotnem primeru lahko zaidete v slab odnos ali težave.

Zdravje in počutje

V zadnjem času ste se morda že odločali spremeniti svoj slog, ki vpliva na zdravje in počutje, vendar je primanjkovalo vztrajnosti. Zdaj vam jo prinaša Sonce v kozorogu že januarja, ki bo na področju zdravja in vitalnosti mesec večjih odločitev in tudi začetnih podvigov. Poskušajte to odločnost prenesti tudi v naslednje mesece leta in zadovoljni boste s sabo in svojim telesom.

Letos boste postavili temelje in meje, čeprav ste imeli z nekom zelo globok odnos ali povezavo, se boste zdaj zamislili nad vsem skupaj in poskušali poiskati boljšo rešitev, ki je morda celo prekinitev. Najbolj nemirni boste v družinskem okolju takrat, ko boste imeli občutek, da nekdo posega v vaše osebne odločitve. Takrat se lahko začnete umikati, vendar nikar ne pojdite predaleč. Boljša odločitev je iskren pogovor.


Preberite še: