4 stvari, ki najbolj razjezijo LEVA

5. 5. 2024
Deli
4 stvari, ki najbolj razjezijo LEVA (foto: profimedia)
profimedia

Kaj najbolj razjezi leva?

Ognjeni in strastni levi težko zadržujejo svoje občutke. Vedeli boste, ko so veseli ali žalostni, prav tako pa bodo nazorno pokazali tudi, ko se razjezijo.

Jeza leva se lahko hitro spremeni v bes. Lev lahko ob navalu čustev reagira burno in nepremišljeno. Večkrat se zgodi, da tudi naredi nekaj, kar kasneje obžaluje. Ko je jezen, lahko celo trajno uniči nekatere odnose.

Preverite, katere so tiste stvari, ki leva najbolj razjezijo.

Ovire na poti do ciljev

Ambiciozni levi so pripravljeni narediti vse, da dosežejo svoje visoke cilje. So strastni, zagnani in vztrajni, zato v splošnem veljajo za precej uspešne posameznike na različnih področjih.

A ko stvari ne tečejo gladko, lahko to leve precej razjezi. Težko se soočajo z ovirami, še posebej, če mu predstavljajo izziv na poti do ciljev, ki jim največ pomenijo.

Osebe, ki ga ne cenijo

V svojem bistvu so levi zelo ljubeči in za svoje bližnje bi storili prav vse. Z veseljem se zabavajo s prijatelji in jim obenem nudijo oporo v težkih trenutkih. Tudi v službi brez težav priskočijo na pomoč in tudi delajo kakšno naduro kot uslugo drugim.

V zanemo pa pričakujejo, da bodo bližnji cenili njihov trud. Če torej lev naredi nekaj za vas, se mu ne pozabite zahvaliti.

Žaljenje

Splošno znano je, da levi potrebujejo veliko pozornosti. Radi vidijo, da jim nekdo daje komplimente, ki jih z veseljem tudi vrnejo. Nekoliko slabše pa prenesejo, če jih nekdo žali.

Vsako žaljenje levi doživljajo kot nespoštovanje, kar jih lahko močno razjezi. Če užalite leva, lahko pričakujete, da vas ne bo več želel v bližini.

Izguba občutka nadzora

Kot se za kralja živali spodobi, so levi naravni vodje. Odlično se znajdejo na višjih položajih, saj so dobri v organizaciji in postavljanju ciljev, obenem pa znajo nuditi dobro podporo svoji ekipi.

Ko pa lev ni na vodilnem položaju, to težje prenaša. Predvsem ga razjezi, če v določenih situacij nima nadzora in ne more vplivati na potek dogodkov.

Levi so izjemno zvesti in ljubeči, a če jih razjezite, se lahko zgodi, da bodo za vedno odšli iz vašega življenja. Če torej vidite, da ste jih z nečim razjezili ali prizadeli, pristopite do njih in se odkrito pogovorite.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan