Ta 3 znamenja se najbolje ujamejo z vodnarjem

Vodnar je eno najbolj neodvisnih, intelektualnih in unikatnih znamenj zodiaka, zato ob sebi potrebuje... posebno osebo.

Ta 3 znamenja se najbolje ujamejo z vodnarjem (foto: profimedia) profimedia
9. 12. 2021

Pri odnosih vodnar najbolj ceni prijateljstvo, ki ga ima s partnerjem. Prav tako ima ponavadi visoke standarde za svojega partnerja.

Kdo torej izpolnjuje te standarde? Po mnenju astrologov so to naslednja tri znamenja.

Dvojčka

Dvojčka in vodnar sta naravno kompatibilni znamenji, saj ju zaznamuje element zraka, ki je povezan z intelektom. Tako kot vodnar ima tudi dvojček neskončno željo po znanju, kar vodnar izjemno ceni. Po mnenju astrologinje bodo številni aspekti dvojčkov zadovoljili vodarjeve potrebe na način, ki ga druga znamenja niso sposobna. 

Tudi spolno se bosta ujela. Vodnar je progresivno in nekonvencionalno znamenje, ki je pripravljeno poskusiti vse. Enako velja za radovedne dvojčke, zato jim bo všeč vodnarjev odprti duh. Drug drugemu bosta veliko lažje razkrila svoje potrebe in fantazije.

Strelec

Vodnar in strelec se lahko odlično ujemata, saj sta oba zavezana svobodi in osebni rasti. Oba sta zelo samostojna znamenja, zato obstaja vzajemno razumevanje, ko se strelec odloči za spontano pustolovščino ali ko vodnar potrebuje čas zase, da premisli o pomenu življenja. 

Tako vodnar kot strelec sta dobra v zvezah brez obveznosti, a za razliko od drugih, ju bo prav njun odnos veliko bolj pritegnil. Vodnar rad eksperimentira v postelji in se navdušuje nad novimi stvarmi, strelec pa bo navdušen nad partnerjem, ki je tako divji kot on. Čeprav morda nista najbolj čustven par, sta oba po duši filozofa in je njuna intelektualna povezanost neprimerljiva.

Vodnar

Čeprav se vsako astrološko znamenje ne ujema z isto vrsto, pa je lahko naveza vodnar-vodnar uresničljiva. Po mnenju astrologinje je bistvena lastnost vodnarja, ki to omogoča, njegova edinstvenost. Vsak vodnar je edinstven v svojem smislu in ne glede na vse bo imela ta zveza dovolj razlik, da odnos ne bo stagniral.

Vodnarjevo spolno življenje bo za obe strani razburljivo. Nikoli ne bosta obsojala drug drugega, ker bi želela poskusiti nekaj nenavadnega – s temi izkušnjami bosta svojo povezavo le še poglobila.

Najpomembnejše v tem odnosu je, da bosta oba partnerja razumela medsebojno vseživljenjsko zavezanost drug drugemu in spoštovala lastno individualnost in potrebo po svobodi.
 
Vir: Lupe Terrones, Bustle.com

Preberite si še: