Na ta 3 znamenja lahko januarska polna luna še posebej pozitivno vpliva

Vam bo tokratna polna luna naklonjena?

Na ta 3 znamenja lahko januarska polna luna še posebej pozitivno vpliva (foto: profimedia) profimedia
16. 1. 2022

Bliža se prva polna luna tega leta (18. januar), ki nam bo prinesla oddih od vrveža, ki je vladal v obdobju kozoroga. To nam bo ponudilo priložnost, da se soočimo s seboj na bolj intimni ravni. Luna bo v znamenju čustveno občutljivega raka, kar pomeni, da je na obzorju čustvena katarza. 

Preverite, ali ste eno izmed znamenj, na katere bo lahko prva polna luna v letu 2022 najbolj nežno in prijetno vplivala.

Vodnar

Letošnja prva polna luna bo vplivala na vašo rutino in delo, zato morda ne boste opravljali veliko duhovnega čiščenja, saj boste zaposleni z opravljanjem bolj prizemljenih dejavnosti. Znamenje raka vas bo podpiralo in vam nudilo udobje pri opravljanju vsakodnevnih dolžnosti. Ker je vodnar bolj oddaljen od energije raka, ta polna luna morda ne bo imela tako velikega vpliva na čustva, kot morda na koga drugega. Nežni učinki lune vas bodo podpirali pri vzpostavljanju novih zdravih praks (morda prehrana in vadba). 

Dvojčka

To je ugoden čas za vaš bančni račun. Luna tokrat razsvetljuje vašo hišo varnosti in financ, zato boste bolj osredotočeni na lovljenje tega toka. V ospredju bosta udobje in skrb za vašo finančno stabilnost. Ker ste dvojčki oddaljeni od vodne energije te polne lune, boste morda k procesiranju svojih čustev in intuicije pristopili na bolj intelektualen način. Pričakujete lahko tudi, da vam bo to obdboje pokazalo na neko vašo močno čustveno navezanost.

Škorpijon

Polna luna se seli v vašo deveto hišo filozofije in potovanj, zato je ta čas namenjen temu, da obudite vašo strast in poiščete naslednjo kulturo, ki bi jo radi spoznali. Ali pa poiščite knjigo, ki vam bo razširila obzorja. Vzemite si čas, da se naučite nečesa novega. Lastno raziskovanje vam lahko prinese nove priložnosti in izpopolnjevanje vaše intuicije. Ker se v vodni energije te lune počutite zelo domače, za vas čustvena občutljivost ne bo nekaj neobičajnega. 

Vir: bustle.com