Ta 4 znamenja so rojena za SLAVO

23. 4. 2024
Deli
Ta 4 znamenja so rojena za SLAVO (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Tem znamenjem rojstna karta napoveduje možnost slave.

Astrologija pravi, da vsaka podrobnost v naši rojstni karti odraža naš značaj in potencial, ki ga lahko dosežemo v življenju. V njej najdemo odgovore na vprašanja o tem, kako planeti in njihovi aspekti vplivajo na naše življenje in kariero. Astrologi pravijo, da slavo v prvi vrsti določajo štirje planeti: Sonce, Luna, Neptun in Jupiter, zato se slavni ljudje pogosto znajdejo v znamenjih leva, strelca, rib ali raka. Seveda ni pomembno le, v katerih znamenjih se nahajajo ti planeti, ampak tudi ostali parametri rojstne karte. Slava lahko pride v različnih letih in na različne načine, vsak pa do nje pride po svoji edinstveni poti. Poglejmo si najbolj srečna znamenja: 

Lev

Levom sta pozornost in občudovanje zelo pomembni stvari v življenju, zato si pogosto izbirajo poklice, povezane z oglaševanjem, poučevanjem ali kakršnokoli obliko izražanja, kar jih lahko privede do slave.

Ribi

Ribe se, nasprotno od levov, želijo skriti pred pozornostjo, zato si velikokrat že v otroštvu nadanejo masko. Poklic igralca je zanje idealen – tako lahko živijo življenje drugega lika in hkrati postanejo zvezde.

Strelec

Strelci so zelo aktivno in radovedno znamenje. Želijo si biti priljubljeni, saj je to eden izmed načinov, da nadzorujejo svoje življenje. Pomembno jim je, da jih ljudje opazijo. Pogosto se podajo v politične vode ali ustvarijo svoj posel.

Rak

Raki so zelo čustveni in globoki ljudje, ki znajo opaziti subtilne spremembe v okolici in v razpoloženju drugih. Zaradi tega lahko postanejo uspešni v igralstvu, pisanju literature ali kot režiserji.

Kar zadeva druga znamenja, na primer zemeljska znamenja (devica, kozorog in bik), si običajno ne zastavljajo cilja slave. Največkrat so na prvem mestu njihove finančne potrebe in želja po varnosti - toda ker sta denar in slava v našem svetu prepletena, slava pogosto pride skupaj z bogastvom, zato se lahko znajdejo na tem seznamu. Potrebno pa se je zavedati, da uspeh ni le slava in bogastvo, ampak tudi sreča in zadovoljstvo v tem, kar počnemo. Skoraj vsak posameznik lahko doseže ta cilj, če odkrije svoj pravi potencial in mu vztrajno sledi.

Vir: Sensa.mondo.rs

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk