Ta astrološka znamenja imajo težave z odnosi na globlji ravni

Nekatera znamenja se težko povežejo z drugimi na globlji ravni.

Ta astrološka znamenja imajo težave z odnosi na globlji ravni (foto: Profimedia) Profimedia
13. 1. 2023

Dvojčka

Kljub temu, da so dvojčki izjemno družabni, očarljivi in zgovorni, imajo težave pri povezovanju. So precej radovedni in energični, ne marajo pa stalnic. V njihovem življenju se mora neprestano nekaj dogajati, zato se lahko hitro naveličajo odnosa in se oddaljijo, preden bi ta sploh lahko postal globlji.

Strelec

Strelci imajo podobno težavo, kakor dvojčki - imajo veliko znancev, a zelo malo ljudi, ki so jim resnično blizu. Veliko jim pomeni svoboda in pri vzpostavljanju globokih odnosov lahko hitro dobijo občutek, da so nečemu zavezani. Takrat se lahko hitro ustrašijo in odnos ohranjajo na distanci.

Tehtnica

Tehtnice veljajo za zelo prilagodljive, prijazne in ustrežljive - včasih celo preveč. Pogosto se zgodi, da si tehtnice želijo pretirano ugajati drugim, zaradi česar se nenehno prilagajajo in ne pokažejo, kdo so v resnici. Na ta način pa nikoli ne morejo poglobiti svojih odnosov.

Kozorog

Že po naravi veljajo kozorogi za bolj introvertirane posameznike, njihova druga težava pa je ljubezen do dela. Svojo službo pogosto dajejo na prvo mesto, zaradi česar si ne vzamejo dovolj časa za ljudi. To se lahko odraža tudi tako, da imajo v življenju zelo malo globokih odnosov.