Ta znamenja veljajo za najboljše poslušalce

Vsako znamenje je sposobno prisluhniti svojemu prijatelju, ko potrebuje nekoga za pogovor - toda le redki se lahko štejejo za res dobre poslušalce.

Ta znamenja veljajo za najboljše poslušalce (foto: profimedia) profimedia
17. 1. 2023

Če želite govoriti z nekom, ki vam bo posvetil svojo popolno pozornost in vas med govorom ne bo prekinjal, se lahko najverjetneje obrnete na eno izmed naslednjih znamenj.

Bik

Biki so zaradi vpliva njihovega vladajočega planeta Venere sicer znani kot materialisti, vendar imajo veliko srce in so zelo radodarni do ljudi v stiski. Težko gledajo, kako nekdo trpi (bodisi čustveno bodisi fizično) brez, da bi jim pomagali. Naredili bodo vse, kar je v njihovi moči, da bi rešili situacijo na praktičen način - še posebej ko gre za ljudi, ki so jim blizu. Ko se bo nanj obrnil prijatelj v stiski, mu bodo z vso svojo pozornostjo prisluhnili.

Rak

Raki veljajo za izjemne poslušalce, če ne celo za najboljše izmed vseh znamenj. So zelo prijazni in razumevajoči ter znajo nuditi odlično tolažbo, ko se nekdo ne počuti dobro. So naravni zdravilci, ki zelo dobro razumejo naravo človeškega srca. To, da svojega časa in čustvene podpore ne bi namenili tistim, za katere jim je mar, bi bilo v nasprotju z njihovo naravo. Vedno pozorno poslušajo, ko drugi to potrebujejo in vedno so tam, ko kdo potrebuje pomoč.

Devica

Device vladajo šesti hiši, ki je povezana s pomočjo in uslugami. Zaradi tega se po svojih najboljših močeh trudijo, da bi ustregle drugim, kar jih naredi zelo dobre poslušalke. Ne glede na to, ali gre za čustveno podporo prijatelju z zlomljenim srcem ali fizično podporo družinskemu članu, ki se težko preskrbuje sam - vedno so pripravljene pomagati. To prizemljeno in praktično zemeljsko znamenje je zelo vsestransko in z lahkoto obvlada več nalog hkrati. Vedno bo prisluhnilo, ko bo to potrebno.

Tehtnica

Če želite, da vam nekdo poda nepristransko mnenje, se obrnite na tehtnico. Vedno so pripravljene prisluhniti, poleg tega pa vam lahko pomagajo pretehtati prednosti in slabosti katerekoli situacije. Imajo naravno sposobnost, da vidijo širšo sliko in vam predstavijo vse strani vašega problema. Ker so zračno znamenje in jim vlada Venera, so lahko zelo natančne poslušalke, prav tako pa so zelo ustvarjalne v svojih načinih, kako pomagati drugim. Njihova idealistična osebnost kaže na to, da želijo poslušati in nuditi podporo na kakršenkoli način - zlasti ko gre za odnose, ki so jim blizu.

Vir: Bustle.com