Tehtnica: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej

Z Jupitrom v svojem znamenju ste že pred začetkom novega leta okusili, kako zelo zna vdirati v vaše življenje z novimi priložnostmi za spremembe.

Tehtnica: Mini horoskop 2017 za vsak letni čas posebej (foto: shutterstock) shutterstock
17. 12. 2016

Če ste se jih do zdaj branili, boste v novem letu morali uvesti nekaj novosti, saj boste sicer živeli v negotovosti glede prihodnosti. Od junija se boste odprli za nove priložnosti na področju ljubezni, dela, študija, financ in življenja na splošno. Izkoristite pozitivne vplive in tvegajte, saj se za srečno in zadovoljno življenje izplača tudi malce potrpeti.

Zima

Januarja izkoristite pozitivne vplive in v službi ali pri študiju opravite čim več tekočih nalog. Februarja boste obremenjeni s partnerstvom. Kaže, da s partnerjem ne bosta delila enakega mnenja, zato bo doma precej napeto. Če ste sveže zaljubljeni, bo novi partner zelo izmuzljiv.

Pomlad

V drugi polovici aprila boste imeli več možnosti za zbližanje s partnerjem. Aktivnejši boste, okupirala vas bodo predvsem družinska oziroma domača dela, v katerih boste uživali. Maj bo pomemben za napredovanja vseh vrst, še posebej na intelektualnem področju. Možno je potovanje.

Poletje

Okoliščine ne bodo najboljše za uveljavljanje želja in ambicij, zato si v tem času raje vzemite čas za oddih. Konec avgusta boste imeli več možnosti, da dosežete, kar ste si zastavili. Na počitnice se nikar ne odpravite z ljudmi, v katerih družbi se ne boste dobro počutili.

Jesen

Izpostavljena bodo sodelovanja. V službi bo vse teklo kot po maslu, lažje boste tvegali in se odprli spremembam. Možni so menjava delovnega mesta, dokončanje študija in drugi novi začetki. Morda se boste odločili za spremembo videza. Oktobra se bo popravilo tudi finančno stanje.

Rojeni od 23. septembra do 3. oktobra

V ospredju bo odnos z bratom ali sestro, morda kakšnim drugim svojcem. Čas je, da pozabite pretekle družinske zamere in se osredotočite na skupno prijateljstvo. Če sta v dobrem odnosu, bosta po vsem sodeč letos več sodelovala, morda tudi poslovno. Možen je nakup novega avtomobila.

Rojeni od 4. do 13. oktobra

Od marca boste samozavestnejši. Imeli boste več zamisli, ki jih boste hoteli uresničiti. Če so te povezane s službo, boste z nadrejenimi veliko lažje prišli do skupnega jezika, kako jih uresničiti. Možna so nova izobraževanja, če študirate, pa boste najbrž dokončali študij.

Rojeni od 13. do 23. oktobra

Pred vami je nemirno leto, polno novosti. Te vas bodo po eni strani veselile, po drugi pa utrujale. Možen je nov naraščaj, nov partner, novo delovno mesto in boljša plača ali pa nov dom. Ohranite ravnovesje in sproti vzpostavljajte notranji mir, saj boste sicer nenehno izčrpani.

Marta Pirnar Tittle