Tehtnica: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej

Čedalje težavnejši odnosi z drugimi vas bodo najbrž prisilili, da se malce umaknete in se posvetite predvsem sebi. Morda je čas, da se nehate razdajati in poskrbite za svojo srečo.

Tehtnica: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej (foto: Shutterstock) Shutterstock
10. 12. 2017

Januar

Obremenjeni boste s svojim telesom. Morda ste med prazniki pridobili več kilogramov in se jih boste zdaj hoteli čim prej znebiti. Vsekakor boste hitro prišli v formo in pridobili samozavest.

Februar

Čas je primeren za romantične pustolovščine. Če ste samski, boste rez težav spoznali ljubezenskega partnerja. Če ste v partnerstvu, bo valentinovo odlična priložnost za razvajanje v dvoje.

Marec

Pojavili se bodo konflikti v odnosih, tako delovnih kot družinskih. Čim prej jih razčistite, saj boste proti koncu meseca težko dosegli premirje ali kompromis. Možno je, da vas bo nekdo zelo razočaral.

April

Zapravljivi boste. Kaže, da boste hoteli z manjšimi pozornostmi, ki stanejo, hoteli narediti vtis na nekoga, ki se vam zdi pomemben. Ne pretiravajte preveč, naklonjenost lahko pridobite tudi drugače.

Maj

Počutje ne bo najboljše, pomanjkanje boste hoteli nadoknaditi s strastnimi izlivi. Če ste samski, se vam takšni računi ne bodo ravno izšli. Bodite potrpežljivi in raje počakajte na konec meseca.

Junij

Pomembna bodo prijateljstva. Možno je, da se bo neki prijateljski odnos znašel na preizkušnji. Partnerstva bodo intenzivna, z ljubljeno osebo bosta veliko razčistila in prišla do novih spoznanj.

Julij

Veselili se boste novih sodelovanj, a boste najverjetneje precej razočarani nad neko osebo, ki vas bo hotela spraviti čim dlje od projektov. V teh trenutkih se zanesite na svojo ustvarjalnost in neodvisnost.

Avgust

Na preizkušnji se bodo ta mesec znašle vaše komunikacijske veščine. Bolj se boste izogibali sodelovanju z naporno osebo, večja je možnost, da se boste nazadnje morali ukloniti zoprnim okoliščinam.

September

Veliko se boste posvečali sebi in svojim občutjem. Ne krivite se za negativne dogodke in odnose, ki so vas tako prizadeli. Raje se osredotočite na svoje finance, ki bodo v tem obdobju zelo zadovoljive.

Oktober

V ospredju bodo vaše diplomatske veščine, zdaj je čas za osebna svetovanja in poslovna prepričevanja. Veliko možnosti bo za izboljšanje zaslužka oziroma dobička, čas je primeren za naložbe.

November

Še vedno si lahko finančno opomorete, zato se ne izogibajte novim naložbam in finančnim tveganjem. Čas je, da se odločite glede nadaljnjega osebnega napredka v smislu izobraževanja. Upajte si.

December

Pripravljeni ste na nove začetke in izzive, a si ta mesec vzemite nekaj časa zase. Bolj boste zapravljivi kot sicer, morda boste končno dočakali pomembno finančno izplačilo in si zato privoščili več.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: