Tehtnica: Mini horoskop 2019 za vsak letni čas posebej

V novem letu bo pomembno, da se osredotočite na svoje želje, in ne na tiste, za katere drugi menijo, da bi bile dobre za vas. Dobro premislite, kaj je zares tisto, kar si želite, pa najsi gre za poklicne, študijske ali povsem osebne želje. Čas je, da drugi prenehajo vplivati na
vaše življenje.

24. 12. 2018

Jupiter v Strelcu prinaša nove priložnosti in optimizem glede prihodnosti. Obetajo se novi začetki ali projekti, v katere boste rade volje vložili veliko energije, saj se zavedate njihove vrednosti. Bogate izkušnje, nova znanja in izzivi bodo dobro vplivali na vašo samozavest, dolgoročno pa tudi na vašo finančno situacijo. V ljubezni boste morali prevzeti pobudo, če boste hoteli v partnerstvo vnesti nekaj sprememb ali sprejeti pomembne odločitve. Če ste samski, boste prav tako vi tisti, ki boste morali tokrat osvojiti osebo, v katero se boste zagledali.

Jupiter v vaši tretji hiši in Saturn v četrti bosta od vas zahtevala več in vas spodbujala k večjim željam in ambicijam. Že dolga leta stagnirate in omahujete z dokončanjem študija? Ste zapadli pod prevelik vpliv nekoga, ki mu ne morete reči ne? Ostajate v bedni službi zgolj zaradi skromnega, a rednega plačila? Ne glede na okoliščine, v kakršnih ste se znašli, imate zdaj priložnost, da prebudite svoje resnične želje, razprete svoja krila in napredujete. Zberite pogum in verjemite v pozitiven razplet. Osredotočite se na vsak dan posebej in ne pozabite, da učitelj Saturn deluje počasi, a vztrajno. Možno je, da boste nepričakovano dobili odgovornejšo nalogo v službi ali vlogo v krogu družine, kar lahko poruši dosedanjo hierarhično lestvico odnosov in vas pahne v nehvaležen položaj dokazovanja lastne vrednosti. Takšni izzivi so nujen sestavni del vašega osebnega in poklicnega razvoja, zato jih sprejmite in delujte, kar se da samostojno.

Zima

Bolj malo boste mislili nase. Razdajali boste svojo energijo in na vsak način poskušali izboljšati življenje drugih, predvsem svojcev. Kaj pa vi? Marca se posvetite svojim željam in ambicijam, saj bi lahko po vodi splavala dobra priložnost za napredovanje ali novo delovno izkušnjo.

Pomlad

Izpostavljeni bodo predvsem delovni odnosi in sodelovanja, ki pa v tem času ne bodo ravno obetavna. Morda boste morali razčistiti odnos ali z nadrejeno osebo ali pa z nekom, ki ga morda preveč spoštujete. Naredite, kar morete, da ne boste izgubili volje do službenega dela.

Poletje

V tem času bodite predvsem potrpežljivi do soljudi. Zelo možno je, da vam ne bo všeč ravnanje enega izmed sodelavcev ali svojcev, a boste morali brzdati svojo nejevoljo in kritiko. Osredotočite se na stvari, na katere lahko vplivate in ki v vaše življenje vnašajo več pozitivnosti.

Jesen

Če ste samski, boste iskali nove ljubezenske priložnosti in jih kmalu tudi našli. Lažje boste napredovali na vseh področjih. Kaže, da se boste postopoma osvobodili vpliva neke osebe, kar bo zelo ugodno vplivalo na vaše ustvarjanje. Finančno si lahko v tem času močno opomorete.


Rojeni od 23. septembra do 3. oktobra

Poudarjena so nova izobraževanja, delavnice, tečaji in službena potovanja. Zdaj je priložnost, da izpopolnite svoje veščine in znanja ter si tako zagotovite boljšo poklicno in finančno prihodnost. V partnerstvu je možna sprememba, ki bo najbrž posledica vašega nezadovoljstva in večje odločnosti.

Rojeni od 4. do 13. oktobra

Letos je možen večji nakup ali najem posojila. Morda boste pripravljeni več denarja vložiti v svoje izobraževanje ali pa se boste odločili za spremembo doma. Če študirate, boste v tem letu zelo uspešni. V ljubezni boste imeli več sreče, a pazite, da na tem področju ne boste preveč zapravljivi.

Rojeni od 13. do 23. oktobra

Leto bo primerno za duhovna raziskovanja in osebni napredek, spremembo videza, doma ali pomembno finančno odločitev. Če imate zdravstvene težave ali odvečno telesno težo, se boste v tem času lažje soočili z novostmi, povezanimi z zdravo prehrano in splošno skrbjo za svoje telo.


Preberite še: