Tehtnica: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej

24. 12. 2018
Deli
Tehtnica: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia)
Profimedia

Če za novo leto nimate posebnih želja, premislite še enkrat. Letos je zelo pomembno, da dobro premislite o tem, kje ste, kaj želite in kako to doseči po samostojni poti.

Januar

Bodite previdni v odnosih in pri sodelovanjih, predvsem službenih, saj boste nagnjeni h kritiziranju in pritoževanju. Posvetite se predvsem svojemu telesu. Krajša dieta bo izboljšala vaše počutje.

Februar

Primanjkovalo vam bo energije, izčrpani boste, morda boste imeli težave z nespečnostjo. Posvetite se rutini, ki vam bo pomagala prebroditi težavne dneve. Razčistite morebitne težave v partnerstvu.

Marec

Obremenjeni boste s službenimi zadevami. Po vsej verjetnosti se vse ne bo odvijalo po vaših načrtih. Bodite potrpežljivi in se izogibajte prenagljenim odločitvam, še posebej okrog 21. marca.

April

Boljše volje boste, več možnosti boste imeli za uspešno delo in napredek. Dober čas je za študij, potovanja in druge intelektualne dejavnosti. V odnosih ne bodite pretirano neposredni.

Maj

Zdaj lahko uresničite svoje želje ali ambicije. Stvari se bodo odvijale zelo hitro. Morda boste dobili presenetljivo ponudbo, ki jo boste težko zavrnili. Vzemite si več časa za partnerja in pogovore v dvoje.

Junij

Trma vas n bo daleč pripeljala. Bodite odprti za drugačne možnosti in kompromise, zlasti v odnosu z nadrejenimi. Zdaj je dobra priložnost za načrtovanje potovanja ali drugih stikov s tujino.

Julij

Izpostavljena bodo sodelovanja, zato se zanesite na svojo skupino kolegov. Skupaj boste lažje prišli do rešitev in dogovorov. Brez določenih težav in zamud ne bo šlo, a verjemite v pozitiven izhod.

Avgust

V službi ali pri študiju boste v tem mesecu lažje napredovali. Pri tem vam bodo pomagali tudi drugi. Samozavestnejši boste in družabnejši. Če ste samski, boste imeli možnost za ljubezenski odnos.

September

V prvi polovici meseca pričakujte manjše zatišje. Ukvarjali se boste sami s seboj, morda razčiščevali s preteklostjo, dokončali stare projekte. V drugi polovici meseca boste bolje razpoloženi.

Oktober

Mars in Sonce v vašem znamenju vam prinašata pozitivno energijo in optimizem. Lažje boste zadihali in se samozavestno soočali z izzivi. Zapravljivi boste, družabni in prijateljsko razpoloženi.

November

Odločni boste, zadovoljni in pripravljeni zavihati rokave. Posvetite se predvsem nedokončanim projektom. Če študirate, bo čas primeren za pisanje nalog, raziskovanje in študiranje za izpite.

December

Aktivni boste, pričakujte dinamičen vsakdanjik. Doma se boste trudili vzpostaviti večji red in mir, s partnerjem bosta prišla do določenih odločitev, morda bosta izvedla določen nakup in najela posojilo.

Preberite še:  

Novo na Metroplay: Smrt, žalovanje in posmrtno življenje | Katarina Nagode