Tehtnica: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej

Pričakujte aktivno leto, v katerem boste veliko dosegli, tako na poklicnem kot zasebnem področju. Samozavestno boste pristopili k službenim ali študijskim nalogam ter se zavedali svoje vrednosti. 

Tehtnica: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Zasebno boste morali več časa vložiti v odnose, predvsem družinske, ki bodo v novem letu najbolj izpostavljeni. Namesto trmastega vztrajanja pri svojem ali pa neodločnega ravnanja takrat, ko morate pokazati več vztrajnosti in odločnosti, se odločite za pozitivnejše rešitve: prisluhnite drugim, upoštevajte druga mnenja in prevzemite odgovornost za svoje odločitve.

Zima

Osredotočili se boste na pozitivne vidike svojega življenja in dobro napredovali. Nikar ne zanemarite tistih življenjskih področij, na katera morda niste najbolj ponosni. Če ste samski,ne bodite sramežljivi in negativni ter v tem času izkoristite dobre priložnosti za zmenke.

Pomlad

Zaradi ljubega miru se vam ni treba vedno podrejati in skrivati svojega mnenja. Tako doma kot v službi bi bilo prav, da izrazite svoje morebitno nezadovoljstvo. Pri sklepanju pogodb ali pri drugih opravkih pokažite več motivacije in odločnosti. To velja predvsem za mlajše tehtnice.

Poletje

Energije ne boste imeli na pretek, a boste dobro vijugali med različnimi obveznostmi in morebitnimi ovirami na poklicni poti. V drugi polovici poletja si privoščite dopust in se posvetite predvsem družini. Partnerski pogovori bodo v tem času terapevtski tako za vas kot za ljubljeno osebo.

Jesen

Utrujeni boste in manj motivirani. Možne so določene zdravstvene težave ali pa boste morda morali poskrbeti za bolnega družinskega člana. Izogibajte se družinskim prepirom in večjim odločitvam glede prihodnosti. Poskrbite, da boste konec leta pričakali v pozitivnem družinskem vzdušju.


Planetarni vplivi v novem letu kažejo, da vas bo zaradi številnih odgovornosti vleklo na različne strani, a se boste navsezadnje morali posvetiti predvsem sebi in svoji družini. Če imate svoje otroke, se boste veliko bolj začeli zavedati, da so otroci in s tem vsa vaša družina pravzaprav odsev vas samih, vaših razmišljanj in navad, pa tudi vašega odnosa s partnerjem. V tem smislu boste morda prišli do določenih zaključkov glede samih sebe in v svoje družinsko življenje posledično vnesli nekaj potrebnih sprememb. Lahko se boste odločili več časa preživeti z družino in malce zanemariti službene odgovornosti ali pa se boste odločili za drugačen, pozitivnejši pristop v odnosih, ki bo temeljil na pogovoru, razumevanju in skupnih odločitvah. Ključnega pomena je, da izrazite svoje misli in da enako dovolite tudi drugim, saj se na ta način sprošča negativna energija, ki bi sicer moteče vplivala na družinsko vzdušje.

Rojeni od 23. septembra do 3. oktobra

Poudarjeno bo predvsem intimno partnerstvo in vaše doživljanje ljubezni in intime. Možno je, da se boste v tem letu strastno zaljubili in se povsem posvetili partnerju. Upoštevajte ravnovesje med svojimi in partnerjevimi željami, saj bosta le tako vzpostavila enakovreden in ljubeč odnos.

Rojeni od 4. do 13. oktobra

Posvetite se predvsem službenemu napredku. Če že dolgo stagnirate ali nimate začrtanih želja ali načrtov glede svoje poklicne prihodnosti, pokažite več motivacije in angažiranosti. Zvezde so vam naklonjene, zato lahko z aktivnejšim in odgovornejšim pristopom k svojemu delu veliko dosežete.

Rojeni od 13. do 23. oktobra

Pričakujte nekaj sprememb na družinskem področju, ki lahko močno vplivajo na vašo družinsko prihodnost. Lahko gre za nov naraščaj, selitev, ločitev ali izgubo. Morda pa ste sami sredi pomembnega čustvenega procesa, ki bo temeljito vplival tudi na vaše odnose s svojci.


Preberite še: