Tehtnica: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej

Pozitivni dosežki bodo letos močno vplivali na vašo samopodobo in lastno vrednost. Kljub določenim težavam v odnosih se boste znali osredotočiti na najpomembnejše – nase.

Tehtnica: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Januar

V odnosih boste samozavestni in zgovorni, kar je odlična osnova za ljubezenska srečanja. Ta čas je izjemno ugoden za zmenke. Na delovnem mestu se izogibajte prepirom in nepotrpežljivosti.

Februar

Neodločni boste glede nekega odnosa, najbrž predvsem zato, ker osebi premalo zaupate in ji ne daste priložnosti. Premislite, kako lahko spremenite odnos do nje, zlasti če službeno sodelujeta.

Marec

Veliko boste razmišljali o sebi, o svojem položaju in o tem, kako naprej. Če imate svojo družino, boste v tem času bolj obremenjeni z njo. Izčrpani boste, ob koncih tedna si privoščite sprostitev.

April

Možna je presenetljiva ponudba, napredovanje v službi ali pa boste uspešno zaključili neki projekt. Dobra novica vas bo močno razbremenila. V kočljivih odnosih bodite iskreni in neposredni.

Maj

Pripravljeni boste na nove težko preizkušnje, a bo morda vse teklo veliko bolj gladko, kot ste pričakovali. Od sredine maja naprej pričakujte nekaj več nejasnosti glede dolgoročnih načrtov.

Junij

V tem obdobju ne pričakujte preveč, predvsem zaradi negotovih okoliščin. Bodite potrpežljivi do sebe in drugih. Če ste na novi ljubezenski poti, si vzemite več časa za skupne urice in manj za sanjarjenje.

Julij

Pred vami je pozitiven mesec, lažje boste zadihali in uspešno opravljali različne naloge in projekte. Dobro kaže tako dopustnikom kot tistim, ki boste še vedno na delovnem mestu. Sprostite se.

Avgust

Optimistični boste in sproščeni, zato boste zlahka napredovali. Mesec je primeren za dopust in nova ljubezenska srečanja, saj boste odprti in družabni. Če imate družino, je zdaj čas za skupne počitnice.

September

Če ste v dilemi, se lahko vedno zanesete na prijateljsko pomoč. Tudi na delovnem mestu bi bilo prav, da kdaj pa kdaj zaupate nasvetom drugih. V ljubezni dobro kaže, a morate biti povsem iskreni.

Oktober

Manj motivirani boste, morda boste v službi ali pri študiju naleteli na oviro, ki se zdi nepremostljiva. Ne obupujte, temveč premislite, kako bi se ji izognili, zlasti če je ovira povezana z neko osebo.

November

Samozavestni boste in dobre volje. Z Venero v svojem znamenju boste družabni, privlačni in optimistični. V drugi polovici meseca boste imeli več energije za zahtevnejše naloge, ki so pred vami.

December

Zadovoljni boste in pripravljeni na več družabnih srečanj s prijatelji in sodelavci. Razčistite odnos, ki vas že nekaj časa teži, saj je pomembno, da v novo leto zakorakate neobremenjeni.


Preberite še: