Tehtnica: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej

1. 12. 2020
Deli
Tehtnica: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia)
Profimedia

V letu 2021 tehtnice pričakujte pozitivne rešitve preteklih težav. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo ter načinom življenja. Uran in Jupiter bosta navdihovala vašo umirjeno dušo na vsakem koraku. Nova obzorja vam bodo odprli tudi prijatelji in družinski člani. Da boste na področju dela in denarja dosegli še več, vam lahko v drugi polovici leta pomaga urejeno ljubezensko življenje.

Januar

V januar se boste podali z dvignjeno glavo. Drugi vas bodo videli v drugačni luči, nekateri bodo celo mislili, da želite prikriti določene zadeve. Tokrat boste imeli možnost izoblikovati se na določenem področju in s trdim delom in voljo storiti več zase.

Februar

Z velikim veseljem se boste podali v februar, ki ga bo polepšala Venera v vodnarju. Prihajajo zanimivi dnevi, ki vas bodo razveseljevali na vsakem koraku. Povečala se bo tudi motivacija, ki jo bo še dodatno okrepila samozavest in vas popeljala k pravim odločitvam.

Marec

Pazite, da ne boste pretiravali z izstopanjem, saj bi si s takšnim načinom zbrali več sovražnikov kot prijateljev. V sredini meseca se ne boste obremenjevali s financami, saj vas bo ščitil pozitiven vpliv Marsa v znamenju dvojčkov. Počasi prehajate v bolj zadovoljno počutje.

April

V april boste stopili pogumni. Potrebne bo le nekaj previdnosti, saj boste močno nagnjeni k zapravljanju. Sonce v znamenju ovna vam prinaša srečo, ker boste vedno ob pravem času na pravem mestu, ko boste potrebovali smernico, denar ali nasvet.

Maj

V maj se boste podali previdno. O svojih financah in osebnih zadevah nikar ne razlagajte drugim, saj bi vas lahko nekdo izkoristil. Dodatni denar modro naložite, saj vam lahko hitro skopni. Na kariernem področju boste proti koncu meseca še bolj nagnjeni k idealizmu.

Junij

Na začetku junija, ko boste zelo pogumni, boste bolj usmerjeni v dobrodelne zadeve in dosežke na duhovni ravni. Če se boste konec meseca na pravi način približali problemu in se izognili konfliktom, se bo vse skupaj uredilo v pravi smeri. Izločili boste tudi ljudi, ki želijo od vas le koristi.

Julij

Z Merkurjem v znamenju dvojčkov boste na začetku meseca končno lahko poskrbeli zase in za svoje želje, saj se bodo napetosti in kaotične situacije v delovnem okolju umaknile z obzorja. Energija, ki jo boste vložili v obveznosti, se vam bo v kratkem povrnila.

Avgust

Situacije in odnose v službi boste zaradi pogumne energije Sonca v levu težko nadzirali, na trenutke boste imeli občutek, da vas ne spoštujejo dovolj. Možna je tudi menjava službe ali delovnega mesta. Pomemben razplet se bo dotaknil tudi vašega zdravstvenega področja.

September

Nakazuje se vam nekaj manjših težavic, ob katerih morate takoj ukrepati in se z njimi soočiti. Vsako odlašanje lahko za vas pomeni zaplete. Lažje in bolj lahkotno vam bo v zadnjem delu meseca, ko prihajajo številne kreativne zamisli, treba jih bo le še udejanjiti.

Oktober

V prvi polovici oktobra, ko boste s Soncem v tehtnici občutljivi, nikar ne razmišljajte o izposoji denarja, saj bi si s tem samo nakopali težave in se nekomu zamerili. Raje delujte s tem, kar imate, in si postavite smiselne temelje za prihodnje obdobje.

November

Na začetku novembra, ko boste z energijo škorpijona zelo strastni, boste večkrat koga presenetili s svojo prodornostjo in dokazali, da ste sposobni nalog, ki vam jih bodo dodelili. Življenje bo v zadnjih dneh meseca ubralo nekoliko bolj nenavadno in nepredvidljivo pot, kar vam bo pisano na kožo.

December

Poslovna komunikacija bo najbolj učinkovita v prvih dneh meseca. Venera v znamenju kozoroga vam na ljubezenskem področju prinaša veliko zapeljivih pogledov, povezanih predvsem z osebami iz preteklosti, vendar se na vse to ne boste več ozirali, saj ste zadeve v večini razčistili.


Preberite še:  

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan