Tehtnica: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej

Tehtnica: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

JANUAR

Spoznajte svoje prednosti in lažje se boste soočali tudi z drugimi, ki bodo neprestano nekaj želeli od vas. Preverite vse informacije, da si ne boste pozneje po nepotrebnem očitali. Pot do uspeha bo posuta s trnjem, vendar bo kljub temu prodorna, omogoča vam osebni napredek in manjši zaslužek, ki ga boste namenili prijetnim malenkostim zase in za tiste, ki so vam blizu.

FEBRUAR

Ne trudite se tam, kjer ni priložnosti za napredek, saj bi s tem samo izgubljali odvečno energijo. Posvetite se odnosom, ki vam prinašajo odgovore na pomembna vprašanja. Iskali boste resnico, našli pa krivico, ki vas lahko notranje močno obremeni. Ljubezensko področje se bo konec meseca sprevrglo v pravo simpatično ter strastno delovanje, ki bo zadovoljilo vaše čute.

MAREC

Ljubezensko področje se s pomočjo Sonca v znamenju rib ureja v pravi smeri. Končno boste bolj zadovoljni s sabo ter s situacijo, ki bo še lepša kot v preteklih mesecih. Občutki, ki se vas bodo lotevali, bodo povedali veliko o tem, kar v resnici čutite in kako želite nadaljevati. Skrivnosti, ki se bodo razkrivale, omogočajo osebni napredek, saj boste še vedno samozavestno zagovarjali svoja stališča. Iz vsega skupaj se lahko tokrat ogromno naučite.

APRIL

Zdravje vam bo zaradi energije Sonca v znamenju ovna dobro služilo, znali boste poiskati prave rešitve in se približati vitalnosti v pravem pomenu besede. Zaustavili se boste samo tam, kjer lahko uporabite svoj kreativni navdih in ustvarite nekaj večjega. Zadnji dnevi v mesecu bodo zelo impulzivni, zato se konfliktom tokrat raje izognite, da se ne znajdete v osebnem prepadu.

MAJ

Zanesite se na svoj občutek, ki vam ponuja nove razsežnosti ter drugačen pristop. Upoštevajte vsa pravila, držite se obljub in obetate si lahko uspeh ter nagrado. Prodirajte opremljeni z odločnostjo in dobro voljo, ki bo odstranila vse morebitne težave. Počasi prehajate v obdobje stabilnosti ter natančno začrtanih ciljev na področju kariere, kar vam bo dvignilo ego.

JUNIJ

Prihaja dovolj energije, da obveznosti, ki vas bremenijo, zaključite v tisti smeri, ki vam prinaša zadovoljen nasmeh. Prijateljevanje z nekom, ki ga zelo dobro poznate, lahko preide v igriv in s čustvi obarvan odnos. Proti koncu meseca se lahko tudi osebnostno povzete višje, in sicer s pomočjo tega, da se zavedate dobrih stvari, ki se vam dogajajo, in začnete biti bolj dosledni ter seveda spontani.

JULIJ

Če boste skrbno omejili finančno plat, boste pomirjeni. Vztrajajte, saj se vam bo kmalu obrestovalo, tudi če v tem trenutku ne boste imeli tega občutka. Motili vas bodo tisti, ki pritiskajo na vas s tem, da govorijo, kaj bi bilo dobro za vas. Konec meseca, ko bo Sonce v levu, lahko marsikaj povzroči pravi izbruh, prav tako ne boste prenašali ljubosumnih partnerjev. Ne obljubljate preveč.

AVGUST

Zaradi samozavesti, ki jo bo dvignil vpliv Sonca v levu, boste spretno usklajevali nasprotujoča si hotenja, vendar vas to ne bo popolnoma zadovoljilo. Sredina avgusta prinaša nekaj novosti in drugačen pogled. Na čustvenem področju prihaja nekaj konfliktov, kljub temu boste pripravljeni nadaljevati zgodbo, v kateri se sicer dobro počutite. Najpomembnejše konec avgusta pa bo storiti nekaj več glede odnosov s starši ali bližnjimi sorodniki.

SEPTEMBER

Vse, kar si boste zastavili, lahko z marljivo energijo Sonca v znamenju device dosežete, vendar se boste morali najprej znebiti navideznega nezadovoljstva. Prihaja veliko obveznosti, ki bodo od vas zahtevale popolno natančnost in dobro motivacijo. Previdno konec septembra s financami, saj boste zmedeni in včasih preveč neodločni. Boljše se boste počutili, ko boste imeli na voljo več možnosti.

OKTOBER

Zaradi ugodnih planetarnih energij boste delovali zadovoljno in sproščeno. Pravočasno se pripravite na vprašanja, ki bodo od vas zahtevala diplomacijo, pa se bo vse odvilo tako, kot ste si zamislili. Pazite, da ne bi prehitro zavrnili možnosti za novosti, ki se vam nakazuje. Potrebujete spremembe, saj ste že naveličani podobnih korakov. V ljubezni ne boste želeli podrobnosti, znali se boste prepustiti.

NOVEMBER

S Soncem v škorpijonu se boste želeli usmeriti v bolj natančno zaključevanje zadev, ki se že nekaj časa kljub trudu ne premaknejo naprej. Na področju čustev bo zaradi premočne strasti vladal manjši zapleten kaos, toda kljub temu boste spretni z besedami. Razumeti vas bodo morali, da želite le umirjene rešitve. Delo bo prinašalo zadovoljstvo, saj bodo prijetne povezave pomagale ustvarjati pozitivno naravnano vzdušje.

DECEMBER

V nepredvidljivih okoliščinah se boste zaradi ugodnega vpliva Sonca v strelcu dobro znašli, predvsem zaradi odličnih miselnih sposobnosti. Ne jezite se, če boste naleteli na kakšno opazko, saj bo to le dodatna motivacija, da vztrajate na svoji poti. Odprtih rok boste sprejeli nekaj presenečenj in se končno pomaknili v bolj sproščeno obdobje, kljub temu pa ne pozabite vračati naklonjenosti s toplimi besedami.


Preberite še: