Tehtnica: Najboljša prijateljica, ki uravnoteži tvoje življenje

Poglejmo, kaj lepega tehtnice prinašajo v naša življenja. 

Tehtnica: Najboljša prijateljica, ki uravnoteži tvoje življenje (foto: shutterstock) shutterstock
28. 5. 2023

1. Tehtnica je odlična sogovornica 

Kot zračno znamenje ima tehtnica odlične komunikacijse sposobnosti, zato je lahko prijetna sogovornica in odlična prijateljica. Najlažje (ali najdlje) običajno komunicira z vodnarji in dvojčki, saj lahko zračna znamenja med seboj vzdržujejo ta neskončni komunikacijski tok. 

2. Obožuje druženja

Tehtnica naravnost obožuje druženja s svojimi prijatelji in neskončne dogodivščine. Sovraži samost, zato vas bo verjetno pogosto klicala ali vam pisala. Druženje s pravimi ljudmi zadovolji njene najgloblje potrebe. 

Biti z njimi v družbi je lahkotno, saj so zelo odprtega duha in velikodušne. Njihova težava je morda prav ta, da so prijazne tudi takrat, ko to morda ne bi bilo potrebno. 

3. Je zelo spodbudna prijateljica

Vedno spodbuja ljudi, da se odprejo. Tehtnica se vedno potrudi, da se ljudje okoli nje dobro počutijo in da se vsi razumejo med seboj. Verjetno bo želela zgladiti spore med vami in vašimi morebitnimi neprijatelji. 

4. Je pravi navdih

Z vami bo šla z veseljem po nakupih, na večerjo ali v naravo. Obožuje vse, kar je lepo in ima izjemen občutek za estetiko! Lepe rože, lepa obleka, lepa hrana, lepe slike... Tako tudi vas navdihne, da morda bolj cenite lepoto življenja. 

5. Tehtnica vas bo vedno znala pomiriti 

Tehtnica ne prenaša konfliktov, krivic in se vedno zavzema za pravičnost. Je pozorna in diplomatska, zato vedno sklepa odločitve tako, da bo čim več ljudi srečnih. Vedno se trudi, da je pravična. Znala vas bo pomiriti, saj ima sposobnost, da pogleda na stvari iz različnih perspektiv. 

Njen moto je: mir in harmonija! 

Hvala tehtnice za vaše čudovito prijateljstvo!