Tehtnica: Veliki letni horoskop 2021

1. 12. 2020
Deli
Tehtnica: Veliki letni horoskop 2021 (foto: profimedia)
profimedia

Tehtnice, čas je, da si priznate, da ste vredni več, in se postavite zase.

Planetarni vpogled v 2021

V leto 2021 boste stopili s pozitivno energijo, ki vas lahko spodbudi v raziskovanje. Začetek leta bo obdobje močne energije in motivacije, ki vas ohranja stabilne in predvsem bolj prodorne. Razpoloženje bo prijetno in brez večjega truda se boste odlično povezovali s starimi in mladimi. Duh obilja vas bo spodbujal k nakupu predmetov za dom ali daril, zaradi katerih se boste notranje počutili bolj zadovoljno. Finančno stanje bo stabilno in dovolj pozitivno, da boste lahko neobremenjeno delovali iz meseca v mesec, seveda brez večjih dodatnih želja. Marca prihaja malce slabše obdobje, pri delu se bodo pojavile ovire, tehten premislek vam bo pomagal ugotoviti, kako se hitro in učinkovito spopasti z vsemi prihajajočimi težavami.

Borili se boste z medosebnimi povezavami z Jupitrom, ki vas bo popeljal do tega, da boste lažje stabilizirali svoj odnos. Ob tehtnicah, ki ste na vodilnih položajih, se bodo ljudje počutili zelo udobno in zadovoljno, zato lahko, še posebej v sredini leta, vodite ladjo v najboljši smeri. Poletje bo ugoden čas, da začnete vlagati svoj denar, če ne veste, kako se obrniti, se posvetujte s strokovnjaki s tega področja, saj niste ravno mojstri pretiranega tveganja. September prinaša zelo ugoden čas za karierne podvige, napredovanje, tisti, ki imate težave, boste lahko poravnali dolgove.

Vpliv Merkurja vam bo oktobra omogočal premagovanje vseh izzivov, ki so se pojavili v zadnjem obdobju, vendar lahko pričakujete nekaj denarnih vzponov in padcev, na katere morate biti dobro pripravljeni. Zadnji del oktobra je pravi čas za manifestacijo, saj se sanje na srečo lahko uresničijo. V novembru se boste morda počutili utrujeno in izčrpano, zato se osredotočite nase in se lotite tehnik, kot sta meditacija in joga.

To bo tisto, kar vas bo spodbudilo, da se odklopite in zaživite bolj sproščeno. Zaradi Venere si boste želeli raziskati globino lastnih čustev, da bi se lahko razvili v pravi smeri in uresničili svoje želje. Ko bo leto šlo proti koncu, boste lahko samozavestno prodrli naprej. V zaključku leta se boste ozrli za vsem, kar ste dosegli, in pregledali, kaj je še treba storiti, da boste še boljši in bolj zadovoljni.

Ljubezen in odnosi

Tehtnice v letu 2021 ne boste imele težav, saj bo področje ljubezni skoraj ves čas urejeno. Venera bo v prvih mesecih leta vplivala na vaše počutje, zaradi česar boste do ljubljene osebe manj strastni, vendar kljub temu stabilni in naklonjeni. Najbolj priporočljivo bo, da januarja sledite navodilom svoje ljubljene osebe, vedno boste vedeli, kaj je prav in kaj ne. Februarja uživajte v prijetnem vzdušju. Bolj intenzivno se boste osredotočili na globino razmerja, pri čemer se boste naučili ceniti malenkosti.

V osebnih odnosih se lahko v pomladnih mesecih pojavijo napetosti in konflikti. Za razrešitev nesoglasij bo potreben temeljit pogovor. Stvari se ne bodo popravile same, če si to resnično želite, boste potrebovali tudi pomoč oziroma nasvet. Družina in prijatelji vam bodo vse leto stali ob strani in vas spodbujali pri pomembnih odločitvah.

Kariera in finance

Tiste tehtnice, ki se izobražujete, izkoristite ugodne vplive prve polovice leta, pozneje se boste zaradi obilo obveznosti in slabšega zdravja težje osredotočili na učenje. Na delovnem mestu vas čaka nekaj manjših sprememb, ki se bodo izkazale kot nujno potrebna iztočnica za prihodnost. Na novosti se boste v zgodnjih pomladnih mesecih, ko vas bo spremljalo Sonce v ribah, težko navadili, še manj pa boste zadovoljni z odločitvami nekoga, s katerim ste močno povezani. Na začetku poletja se vam bo nabralo toliko dela in obveznosti, da jim boste kos le z dobro organizacijo časa in postavljanjem prioritet, ki jih bo olajšal vpliv Merkurja.

Letos nikar ne pretiravajte in ne prehitevajte dogodkov, čeprav bo vse skupaj na prvi pogled zelo mamljivo. Če ne boste upoštevali tega nasveta, se lahko v drugi polovici leta pojavijo težave na poklicni poti ali na finančnem področju. Prepričajte se, da bodo stvari urejene, in nikoli ne pozabite napraviti še zadnje pike na i, zlasti tisti, ki opravljate delo, ki zahteva natančen pristop. Raje dvakrat preverite vse v zvezi z dokumenti, da ne boste pozneje obžalovali zaradi površnosti.

Mars vas bo zlasti jeseni spodbujal k uresničitvi malo bolj nenavadnih želja. Ne sramujte se, če boste koga prosili za pomoč, bližnji vam bodo z veseljem pomagali, saj vedo, da boste to cenili. Jupiter se bo v letu 2021 povezal s poslovim področjem, zaradi česar so lahko odločitve, povezane z delom in denarjem, bolj zapletene.

Družinsko okolje

Planetarni vplivi bodo do marca poskrbeli, da se boste v družbi družinskih članov počutili sproščeno. Čeprav boste glede na situacijo preživeli več časa skupaj, vam tokrat ne bodo šli na živce. Nekdo starejši bo pravo zavetje modrosti in skrivnosti in zaradi tega odnosa boste bolj stabilno korakali po svoji poti. Marca boste s pomočjo energije Sonca v znamenju rib želeli izboljšati svoje odnose, polepšati dom ali celo zanositi. Uran bo sredi leta povzročil nekaj dramatičnih sprememb v družinskem krogu. Te spremembe bodo najverjetneje povezane s starši ali starejšimi sorodniki. Pričakujte premik in razna soočenja, ki so lahko za nekatere tudi boleča. Z veseljem boste ponudili pomoč, če bo treba, vendar pazite, da ne boste zaradi tega sebe postavljali na zadnje mesto.

Zdravje in počutje

Zdravje in počutje bo v prvi polovici leta dobro delovalo, zato boste z veseljem obdržali zdrav slog, tisti, ki ga še ne upoštevate, se lahko zanj v tem času odločite. Sprememba bo ugodno vplivala na vaše telo ter počutje. Mars bo v pomladnih mesecih povzročil, da se boste počutili bolj zadovoljno, ko gre za vaše zdravstvene zadeve. Na več načinov pa boste tudi poskušali izboljšati svoje zdravje, ne le zaradi dobrega počutja, ampak tudi zaradi svojega videza. Poskusite biti zmerni in se izogibajte modernim dietam. Duševno zdravje je lahko malce ogroženo ob koncu poletja, vendar bodo prijatelji prav tako potrebovali vašo pomoč, kar bo odlična rešitev za vaše tegobe. Kadar je le mogoče, se obrnite nanje, poslušajte jih, nato pa še vi njim povejte za svojo težavo.


Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk