Tem astrološkim znamenjem se izogibajte, kadar so jezni

Vsak se drugače odziva, kadar ga nekaj razjezi, teh pet znamenj pa vsekakor pustite na miru, dokler se ne pomirijo. Če jih boste provocirali, se bodo samo še bolj razbesneli.

Tem astrološkim znamenjem se izogibajte, kadar so jezni (foto: pexels) pexels
15. 9. 2021

5 oz. 6 najbolj jezljivih znamenj:

1. Bik

Biki so trmasti in ne marajo kompromisov. Ko so jezni, jih boste težko pomirili. Najbolje je, da se umaknete in počakate, da se njihova čustva ohladijo in zvodenijo. Kadar jih nekaj frustrira, lahko postanejo tudi zelo glasni. Takrat jim primanjkuje potrpljenja, če jih takrat kdo draži.

2. Lev

Levi so že po naravi dramatična bitja, ki rada dominirajo. Ko se razjezijo, so trdno prepričani v svoj prav in ne boste jih zlahka premaknili. Če jih provocirate, se zna zgoditi, da boste doživeli nevihto neprijaznih besed. Četudi se motijo, tega ne bodo priznali za noben denar. Da zberejo moč za opravičilo, se mora zgoditi nekaj zares posebnega.

3. Škorpijon

Škorpijoni obožujejo, kadar imajo prav. Nagnjeni so tudi k gojenju zamer in ne odpuščajo zlahka. Težko pozabijo, če ste jim storili kaj žalega ali jim rekli nekaj, kar jih je prizadelo. Če boste vrtali vanje ali se spravili na njih, kadar so jezni, se pripravite na nesramno obračunavanje in strupene pasivno-agresivne pripombe.

4. Oven in strelec 

Niso zlobni v svoji biti, a ko jih nekaj razjezi, ne bodo izbirali besed. Te bodo letele naokoli brez premisleka. Ko so besni, eksplodirajo. Če ne želite biti tarča verbalnega nasilja, se takrat raje umaknite. 

5. Kozorog

Kozorogi so umirjeni, zadržani, odgovorni … dokler jih nekaj ne vrže iz tira. Ko so jezni, se ne bodo držali nazaj pri kritiziranju. Da bi se izognili napadu obtoževanja, raje pridite v njihovo bližino, ko jih bo jeza minila.

Jezo je potrebno razgraditi, a ne tako, da jo stresemo na bližnje. Z njo obračunamo oziroma jo spustimo na plan v varnih okoliščinah, kjer nikomur ne škoduje.

vh, vir: The Mind's Journal

Preberite še: Z občutkom jeze je lažje živeti kot z občutkom lastne nevrednosti 

ali pa

Jeza, ki jo potačimo, škoduje našim notranjim organom