To so 3 najbolj sramežljiva znamenja

Ta znamenja so malce nesamozavestna, zato morajo včasih drugi narediti prvi korak. 

To so 3 najbolj sramežljiva znamenja (foto: profimedia) profimedia
26. 1. 2022

RAK

Rak je najbolj sramežljivo znamenje, obdarjeno z introvertirano naravo, ki potrebuje veliko časa, da se odpre. Ko se rak zaljubi, ko nekaj močno začuti, postane še bolj sramežljiv, saj se najbolj izmed vseh znamenj zodiaka boji zavrnitve. Boji se tudi, da osebi, ki mu je všeč, ne bi ustrezal takšen kot je, strah ga je, da si ne bi ustvaril napačnega mnenja. Kup njegovih dvomov in strahov je razlog, da rak običajno, tudi ko si neizmerno želi ljubezni, ne bo naredil prvega koraka.

RIBI

Kdor je rojen v znamenju rib je tako zelo zasanjan, da enostavno večkrat spregleda ljubezenske namige. Njegova domišljija sicer vsebuje razne scenarije, ko pa je potrebno delovati z dejanji, riba velikokrat popolnoma zamrzne. Takrat deluje nezainteresirano in oddaja zmedene vibracije. To je nežna in romantična oseba, ki ima velikokrat malce nižjo samopodobo, tako da tudi ko pristopi ali povabi drugega na zmenek, morda ne deluje popolnoma prepričana vase.

KOZOROG

Kozoroga večino literature v smeri astrologije označuje za najbolj hladnega in najbolj nedostopnega. Res je, da je zelo zadržan, saj so njegove misli pogosto preveč prepletene z željo po uspehu. Za ljubezen se premalo bori, saj se boji, da bi mu nora zaljubljenost preveč spodnesla tla pod nogami. Kozorog običajno ne vabi in ne poskuša, on raje dopusti, da ga ujame druga oseba, vendar ne na prvi tren. Na to, da se kozorog odpre in si dovoli čutiti, je potrebno počakati.

Prirejeno po: Horoskop.si

Preberite še: