5 najbolj nemirnih astro znamenj

Ste velikokrat nemirni, ali pa vas obkrožajo nemirni posamezniki? Nekatera astrološka znamenja bolj kot ostala izžarevajo v določenih situacijah nemir ali razdražljivost. Preverite, če ste med njimi.

5 najbolj nemirnih astro znamenj (foto: pexels) pexels
30. 4. 2021

DVOJČKA

Dvojčki ste posamezniki, ki skozi življenje ves čas spreminjate svoje razpoloženje. Večkrat delujete nekoliko nezbrano, zato vas okolica hitro označi za nemirne. Težko se popolnoma osredotočite, še težje se zberete, če vas določena zadeva ne zanima. Razne tehnike meditacije, joge in sprostitve vas pogosto težko prepričajo, saj ste preveč živahni, da bi se popolnoma umirili. Zelo nemirni dvojčki postanete tudi takrat, ko se v vašem življenju ne dogaja nič zanimivega in takrat, ko vas na mizi čaka kup nerešenih nalog. 

STRELEC

Strelec, ki je tako zelo svoboden in neodvisen, postane nemiren, ko se mora držati strogih pravil. Njegov notranji nemir sprožajo tudi tisti, ki nenehno komplicirajo in iščejo težave tam, kjer jih ni. Razdražljivega ga naredijo tudi razne negativne in pesimistične pripombe, saj je prepričan, da za vsako stvar obstaja pozitivna rešitev. Ko več ljudi čaka v nehvaležni vrsti, bo nemirni strelec prvi, ki se bo obrnil in se vrnil, ko vrste ne bo več.

OVEN

Oven, ki tako zelo hiti, je nemiren vedno, ko mora čakati. Nemir se ga poloti tudi takrat, ko je poleg njega nekdo, ki je zelo počasen in deluje kot megla. Oven se, ko je nemiren, zelo hitro tudi razjezi, če pa se ne, ga takoj prepoznate po njegovem zelo posebnem izrazu na obrazu. Oven je nemiren tudi takrat, ko si nakopiči preveč dela, ker želi biti najboljši. Nemirno delovanje pa je tisto, v katerem lahko naredi veliko površnih napak. Oven je nervozen tudi, ko ga prehiti nekdo, za katerega smatra, da je slabši od njega.

RAK

Rak je oseba, ki je sicer na prvi pogled nežna, vendar zaradi svoje povečane občutljivosti tudi zelo razdražljiva. S samo eno napačno potezo ga lahko marsikdo razjezi oziroma spravi v jok. Najbolj nemiren je rak takrat, ko ljubezenski in družinski odnosi niso urejeni. Takrat se težko osredotoči na karkoli drugega, saj je razdražen in posledično tudi pesimističen. Nemirnega raka prepoznate takoj, saj so zanj, ko se ga poloti nemir, značilne razne telesne kretnje, ki jih izvaja podzavestno ter jih težko prikrije pred okolico. 

VODNAR

Vodnar postane nemiren in razdražljiv, ko ga nekdo ne upošteva. Svoj nemir izraža s tem, da povzdigne glas. Vodnar je razdražljiv tudi takrat, ko ima finančne težave, ko si ne more privoščiti tega, kar si želi. Hitro zna zameriti, potem je v naslednjem koraku nemiren, saj ga skrbi, kaj si bodo drugi mislili o njem. Razdražljivost se velikokrat pojavi tudi pri samskih vodnarjih, ko iščejo svojo morebitno boljšo polovico, saj potrpežljivost ni ravno njihova vrlina.

Pripravil: Horoskop.si