3 izjemno zapeljiva astrološka znamenja

Astrologi pravijo, da najbolj zapeljiva astrološka znamenja dobijo to lastnost od svojega vladajočega planeta.

3 izjemno zapeljiva astrološka znamenja (foto: Profimedia) Profimedia
11. 5. 2022

Zapeljivi ljudje imajo sposobnost, da k sebi z lahkoto pritegnejo druge ljudi. Zdi se, da vedno poznajo prave besede in zlahka sklepajo nova prijateljstva. Na njih je težko ostati jezen dlje časa. Čeprav se lahko vsak nauči veščin, kako biti bolj zapeljiv in karizmatičen, pa so nekateri ljudje takšni že po naravi. 

Poglejmo si, katera znamenja so po mnenju astrologov ena najbolj zapeljivih.

Tehtnica

Od vseh znamenj so verjetno tehtnice tiste, ki bi jih postavili na prvo mesto, ko gre za zapeljivost. Njihovo znamenje združuje zapeljivost vladajočega planeta Venere, dobro komunikacijo (značilno za kardinalno zračno znamenje) ter sedmo hišo osebnih odnosov. So tip osebe, za katerega se vedno zdi, da se spogleduje – tudi, če si le želijo biti prijazne. Dobro znajo uporabljati svoje veščine zapeljivosti, da bi dobile, kar potrebujejo, vendar so hkrati prijazne, poštene in cenijo harmonijo v svojih odnosih.  

Dvojčka

Dvojčkom njihov šarm prinaša vladajoči planet Merkur, saj je vladar komunikacije. Dvojčki vedo, kaj in kako oblikovati svoje besede, da bi dosegli svoje. Nikoli jim ne zmanjka besed, da bi izrazili to, kar potrebujejo.

Dvojčki so znani po svojih »mnogoterih« osebnostih – in včasih nikoli ne veš, katero različico boš dobil. So zelo prilagodljivi in znajo dobro prebrati ljudi, kar jim omogoča, da očarajo vsakogar, ki ga srečajo.

Bik

Kot vsa zemeljska znamenja so tudi biki znani po tem, da so delavni, praktični in prizemljeni – vendar te lastnosti niso ravno definicija zapeljivosti. Za njihove očarljive sposobnosti poskrbi njihov vladajoči planet Venera. Ta jim daje drznost in divjost, kar je v kombinaciji z ustrežljivostjo in pripravljenostjo pomagati nekaj, kar jih naredi osebnostno zelo privlačne. So pošteni, zanesljivi in zvesti, zaradi česar so na svoj način zelo zapeljivi in zaželjeni. 

Vir: bustle.com