To so NAJMANJ romantična astrološka znamenja

Preverite, za katera znamenja romantika ni ravno prioriteta, ko gre za medosebne odnose.

To so NAJMANJ romantična astrološka znamenja (foto: profimedia) profimedia
12. 6. 2022

Vodnar

Vodnarji si ne želijo biti romantični v tradicionalnem smislu, kot ga pozna in dojema večina. Za njih je romantika videti na povsem drugačen način, npr. kot raziskovanje misli in idej drug drugega ter preizkušanje novih stvari.

Poleg tega v odnosu nočejo dajati občutka, da so preveč navezani na partnerja, saj radi delujejo neodvisno. Zaradi vseh teh lastnosti v očeh drugih ponavadi ne izpadejo preveč "klasično" romantični.

Dvojčka

Dvojčki niso proti romantiki, vendar se v primerjavi z drugimi astrološkimi znamenji precej obotavljajo, ko gre za to, ali bi jo res zaživeli. Ker so nagnjeni k pretiranemu premišljevanju, jih skrbi, da bi jih romantika z drugimi povezala na način, ki si ga ne želijo.

Glede na njihovo ustvarjalno naravo bi lahko bili izjemni romantiki, a te sposobnosti ne uporabijo velikokrat, saj raje spontano skačejo iz trenutka v trenutek, brez obveznosti ali načrtov. 

Strelec

Romantika za strelce ni nujno prioriteta. Z drugo osebo raje odkrivajo nove stvari in pustolovščine. Čeprav imajo željo po povezovanju s svojim partnerjem, pa romantika ni najbolj pogosto orodje, ki ga bodo za to uporabili.

Sicer so sposobni izvesti velike romantične geste, a jih le malokdaj in le za točno določene osebe – ko so res prepričani, da je to - to.

Povzeto po: thoughtcatalog.com

Preberite si še: TO so najbolj ROMANTIČNA astrološka znamenja