Koliko časa čaka posamezno znamenje, preden partnerja PREDSTAVI DRUŽINI?

Nekateri družini predstavijo svojega partnerja že nekaj dni po pričetku razmerja, spet drugi pa za ta korak počakajo bistveno več. Preverite, kaj velja za vaše znamenje.

Koliko časa čaka posamezno znamenje, preden partnerja PREDSTAVI DRUŽINI? (foto: profimedia) profimedia
13. 5. 2022

Oven

Kralj impulzivnosti je takšen tudi v razmerjih; oven se zaljubi hitro in močno. Njegovi partnerji bodo družino spoznali zelo hitro, ponavadi pa se bo to zgodilo čisto spontano, brez posebnih priprav.

Bik

Za bika je družina sveta, zato bo zelo previden pri tem, kdaj bo vanjo pripeljal novega člana. Bik svojega partnerja ne bo predstavil družini, dokler ne bo razmerje že zelo resno.

Dvojčka

Čeprav se dvojček zaljubi zelo hitro, bo verjetno počakal nekaj časa, preden partnerja predstavi družini, saj ima rad določene dele življenja privatne. A ker so za dvojčke vedno možni ekstremi, se lahko zgodi, da tudi mimogrede predstavi partnerja družini že v samem začetku. 

Rak

Pri raku je težko napovedati, kdaj bo partnerja predstavil družini. Na začetku to znamenje potrebuje nekaj časa, da se odpre in prepusti čustvom. A enkrat, ko se to zgodi, je rak popolnoma predan razmerju in takrat je tudi čas za spoznavanje družine.

Lev

Za samozavestno znamenje je značilno, da brez oklevanja predstavi partnerja družini. To se lahko zgodi že zelo zgodaj v razmerju, navadno pa partnerji spoznajo družino na precej spontan način.

Devica

Premišljene device si pred vsakim korakom vzamejo čas in razmislijo. Podobno je tudi pri spoznavanju družine; devica partnerja nikakor ne bo predstavila družini, dokler o razmerju ni 100% prepričana.

Tehtnica

Čeprav tehtnice rade flirtajo, jim veliko pomeni razmerje, v katerem so s partnerjem v popolnem ravnovesju. Ko spoznajo pravo osebo, so se hitro pripravljene vezati, zato tudi hitro napoči čas za spoznavanje družine.

Škorpijon

Morda na prvi pogled ne deluje tako, a škorpijon je izredno čustven. Na začetku potrebuje več časa, da se odpre in pokaže svojo ranljivo plat, v trenutku, ko nekoga spusti blizu, pa se mu popolnoma preda. Takrat partnerja tudi predstavi družini.

Strelec

Strelec obožuje svobodo, zato potrebuje kar veliko časa, preden se odloči za razmerje. Prav tako potrebuje tudi veliko časa, preden partnerja predstavi družini, saj tako njegova zveza postane "uradna."

Kozorog

Na ljubezenskem področju je kozorog precej tradicionalen in premišljen. Zveze jemlje izredno resno in partnerja predstavi družini šele takrat, ko sta skupaj s partnerjem točno definirala, kam razmerje pelje.

Vodnar

Vodnar je izredno samostojen in obožuje svobodo, zato mora spoznati resnično posebno osebo, da se odloči za razmerje. Potrebuje veliko časa, da se nekomu zaveže, pa tudi predstavljanje družini se navadno zgodi precej pozno.

Ribi

Eno najbolj čustvenih znamenj se zelo hitro zaljubi in naveže. Ko riba spozna nekoga, ki ji je všeč, že zelo hitro začne razmišljati o skupni prihodnosti. Partnerja tudi hitro predstavi družini.