Trenutno vas podpira energija TEHTNICE

Tehtnica, zračno znamenje, simbolizira energijo uma, intelekta in idej. Spodbuja vas, da spoznate, kaj trenutno potrebujete za uravnoteženje svojega življenja. Njena energija se bo prepletala do 23. oktobra preko Sonca ter preko Venere, s katero je tesno povezana. 

Trenutno vas podpira energija TEHTNICE (foto: shutterstock) shutterstock
3. 10. 2022

Močna energija se bo dotikala uma, ki posreduje ideje, prepričanja drugim ljudem in se izogiba konfliktom. Jasna komunikacija je bistvena, saj lahko z njeno pomočjo razrešite napetosti ter naredite premišljen korak v lepšo prihodnost.

Tehtnica poudarja tudi lepoto in estetiko. Spraševali se boste, kaj je tisto kar vam več pomeni. Osredotočali se boste na notranjo ter zunanjo lepoto, prav tako se boste želeli obdati z lepimi stvarmi, zato je čas ugoden za spremembo garderobe ali urejanje domačega okolja.

Ker je to obdobje za krepitev ravnovesja, si vzemite nekaj časa za razmislek, razmislite o tem, kaj bo v tem trenutku prineslo več ravnovesja v vaše življenje. Uravnoteženje uma in lepote zagotovo prinaša notranjo umirjenost, po kateri ste v preteklem obdobju močno hrepeneli. 

Komunikativna in karizmatična energija je pravično usmerjena. Če je vaša pot pogosto zamegljena s čustvi, boste morda ugotovili, da lahko situacije sedaj vidite bolj jasno.

V kolikor ste običajno sposobni hitro in pogumno sprejemati odločitve, boste morda potrebovali nekaj več časa, preden se odločite. Energija tehtnice zahteva, da zadeve ocenite z vseh strani in preučite vsa dejstva, preden sprejmete zaključek.

Energija širokosrčne odprtosti deluje taktno in diplomatsko. Na videz nemogoči problemi postanejo rešljivi, vendar ne s silo ali z zvijačo, temveč z velikodušnostjo duha, z družbeno povezanostjo, ali neomajno vero, da sta pravičnost in lepota zelo povezani in pomembni.

Sedaj je čas, da opustite mentalne vzorce ali niz starih prepričanj, ki vam v resnici ne služijo več. Izrazite svoje namere, osvobodite in opustite omejujoča prepričanja ter uporabite meditacijo, da se dotaknete ravnovesja. Energija tehtnice prikliče tudi mir in povezanost, zato v tem obdobju ne boste osamljeni, tudi če boste sami s sabo.

Njena energija vas bo učila o ljubezni in načinih, kako vas lahko ljubezen spremeni. Stalna izmenjava vam bo omogočila, da se naučite sporočati resnico, ter prebuditi ljubezen in lepoto. Uči vas tudi kako najti srednjo pot, namesto da nenehno drsite med skrajnostmi.

Pravica se rokuje z resnico. Na točki odkrite resnice se lahko nato odločite, kaj je treba storiti, katere ukrepe je treba sprejeti, da popravite krivice in se osredotočite na pravične korake. 

Če se želite globlje povezati z energijo tehtnice, uporabite energijo rožnatega kremena, ter zaprosite za ljubezen in lepoto, z jaspisom podpirate zavzemanje za to, v kar verjamete, z zelenim turmalinom pa se boste lažje približali ravnovesju in prebudili noto ustvarjalnosti. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite tudi: