V katerem znamenju so rojeni najbolj NAPORNI BIVŠI partnerji?

Ko je v zraku ljubezen, prepletena z zaupanjem je vse lepo in čudovito, ko pa se razmerje prekine, lahko ostane kup dvomov, nejasnih misli, žalostnih trenutkov in spominov. V katerih astroloških znamenjih so rojeni posamezniki, ki so v vlogi bivše/ga lahko najbolj naporni?

V katerem znamenju so rojeni najbolj NAPORNI BIVŠI partnerji? (foto: shutterstock) shutterstock
14. 5. 2022

DVOJČKA

Čeprav dvojčki na prvi pogled delujejo, da se takoj po razpadu razmerja poberejo, v resnici ni ravno tako. Najtežje za njih po razpadu razmerja je, sprejeti, da so sedaj sami. Nastopijo jeza, razočaranje in občutek, da jih je nekdo, ki so ga ljubili, prenesel naokoli. Kljub temu, da dejstva govorijo, da morda ni bilo dovolj ljubezni, povezanosti, so prepričani, da se jim je zgodila velika krivica, ki je niso sposobni kar tako odmisliti. Iščejo nelogične razlage, sposobni so klicati bivšega ali bivšo ter mu pošiljati dvoumna sporočila. Pretekle zveze dvojček ne izpusti zlahka, ker ne želi nikogar izgubiti, tudi če so se ves čas vrstile težave.

RAK

Ljubezen in pripadnost sta za zvestega raka na prvem mestu, zato je zelo težko prilagoditi se izgubi in jo na zreli način sprejeti. Prekinitev, ki jih je doletela, dojemajo kot da se je podrl ves svet in že v naslednjem trenutku nestrpno razmišljajo, kako pridobiti bivšo ali bivšega nazaj v svoj objem. Prekinitev s preteklostjo je nekaj, kar je za raka prava nočna mora, zato so to običajno posamezniki, ki se kot bivši radi povezujejo tudi z ostalimi, npr. s sestro, mamo, bratom bivšega ali bivše, da bi le tako približali svojo energijo osebi, ki jih je zapustila. Ker so izredno občutljivi in sočutni, so zelo naporni, ko vsaj nekoliko dojamejo, da se je razmerje zares prekinilo.

LEV

Ko za osebo, ki so jo ljubili, niso več v središču pozornosti, znajo vse skupaj še dodatno zakomplicirati in v svojem krogu narediti pravo dramo. Način obdelave čustev je za nasprotno stran zelo naporen, saj želijo vsakega, ki mu prisluhne, prepričati, da jim je bivši ali bivša naredila krivico. To je edina situacija v njihovem življenju, ko so se sposobni zaviti v vlogo žrtve. Čeprav so levi znani po tem, da vedno izžarevajo pozitivno energijo, ko se povezujejo z drugimi, ostanejo v vlogi bivšega popolnoma brez energije, nemočni, vendar pripravljeni na borbo, saj mora vendar biti njihova beseda zadnja. Pogosto se zanašajo na manipulacijo, da bi si pridobili čim več sočutja nasprotne strani. 

ŠKORPIJON

Čeprav se škorpijoni po razpadu razmerja radi hladno pretvarjajo, da bivši ali bivša za njih več ne obstaja, se hitro za tem vklopi močan maščevalen proces, ki je lahko za nasprotno stran zelo obremenilen. Škorpijon se kot bivši pomika skozi vse faze, od zanikanja do tega, da nekomu, ki ga je prizadel, ne more iskreno privoščiti sreče drugje. Z veseljem bo vsem prijateljem razlagal najbolj intimne trenutke in morebitne njihove spodrsljaje. Maščevalnost ga lahko spremlja še dolgo časa, lahko tudi več let, tudi odpustiti škorpijon in škorpijonka običajno nista pripravljena zlahka.

 Pripravil: Horoskop.si