V katerih znamenjih so rojeni člani KRALJEVE DRUŽINE?

Ste se kdaj spraševali, v katerih znamenjih so rojeni kraljica Elizabeta, princ William, Kate Middleton, princ Harry ter Meghan Markle?

V katerih znamenjih so rojeni člani KRALJEVE DRUŽINE? (foto: Profimedia) Profimedia
21. 7. 2022

Kraljica Elizabeta: bik

Za bike pravijo, da so najbolj trpežni in jih skoraj nič ne uniči. Ljudem, rojenim v znamenju bika, veliko pomeni tradicija, pa tudi družina in stabilnost. Obenem pa so prizemljeni in veliko jim običajno pomenijo materialne dobrine in denar. Čeprav so trmasti in intenzivni, so izjemno zaščitniški do svojih bližnjih in so zanje pripravljeni narediti vse.

Princ William: rak

Raki so nedvomno eno najbolj čustvenih znamenj. So ljubeči, odlikuje pa jih tudi empatija in nežnost. To se kaže običajno v nežnem obrazu. Zaradi svojega kompleksnega čustvenega sveta imajo lahko kar nekaj težav s psiho. So dobrodelno naravnani. Kakor princ William, je v znamenju raka bila rojena tudi njegova mama, princesa Diana, ki je bila znana po svoji dobrosrčnosti.

Kate Middleton: kozorog

Kozorogi slovijo po svoji disciplini, delovnih navadah in visokih ambicijah v karieri. Tudi njim veliko pomenijo materialne dobrine. Zaradi teh lastnosti se odlično znajdejo na vodilnih položajih, obenem pa jim veliko pomeni tudi družina. Ker ogromno časa in energije namenijo tako karieri, kakor tudi družinskemu življenju, se ljudje včasih sprašujejo, kako jim sploh uspeva; a kozorogom so te lastnosti povsem naravne.

Princ Harry: devica

Ljudi, rojene v znamenju device, vodi altruizem in vedno iščejo načine, kako izboljšati svet in življenja drugih. Rade pomagajo drugim. Nagnjene so tudi h kopičenju dobrin. Obenem so ta znamenja izjemno natančna, inteligentna, dosledna ter praktična. Svojih nalog se lotevajo premišljeno in sistematsko, zaradi svoje discipline pa so device pogosto zelo uspešne pri vsem, česar se lotijo.

Meghan Markle: lev

Levi so drzni, pogumni in samozavestni. Pripravljeni so neustrašno zagovarjati svoje mnenje tudi takrat, ko se drugi z njimi ne strinjajo. Če vidijo, da se nekomu godi krivica, bodo to brez zadržkov izpostavili, ne glede na posledice. Levi pa so tudi izjemno ljubeči in za svoje bližnje bi naredili vse.