V katerih znamenjih so rojeni najbolj UPORNIŠKI NAJSTNIKI?

Uporniško vedenje v najstništvu je nekaj povsem običajnega, k temu pa so še posebej nagnjena 4 astroznamenja...

V katerih znamenjih so rojeni najbolj UPORNIŠKI NAJSTNIKI? (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2023

Ljudje v najstništvu navadno začnemo bolj razvijat našo osebnost, postavljati meje in jasno izražati svoje mnenje. V tem času lahko postanemo tudi nekoliko bolj uporniški, kar predstavlja izziv še posebej za starše.

Preverite, v katerih znamenjih so rojeni najbolj uporniški najstniki!

Oven

Strastni, drzni, pogumni in dominantni ovni zelo slabo tolerirajo ukazovanje. So precej svojeglavi in ne zanimajo jih nasveti drugih ljudi. Raje sprejemajo lastne odločitve in zanje so pripravljeni narediti vse.

Bik

Čeprav biki veljajo za stabilne in umirjene, so po drugi strani tudi precej trmasti. Ko se za nekaj odločijo, se tega vztrajno držijo, kar velja tudi za najstnike. Bik v najstniških letih se bo upiral vsemu, kar bi ga lahko oviralo na poti do ciljev.

Devica

Da, tudi umirjene device so lahko uporniške! Imajo močna stališča, od katerih niso pripravljene odstopati. Predane so svoji resnici in so zanjo pripravljene narediti vse - celo prekršiti pravila ali se upreti staršem.

Kozorog

Žilavi, samozavestni in vztrajni kozorogi ne dovolijo, da bi jim karkoli prišlo do živega. Ko se za nekaj odločijo, jih nič ne ustavi, saj so pripravljeni iti z glavo skozi zid.Vztrajali in upirali se bodo, dokler ne dosežejo svojega.