Vaše ujemanje z nežno Tehtnico

Tehtnica predstavlja veliko stvari, v prvi vrsti odlično presojo, občutek za sočloveka, izbran okus, pošteno igro, pravičnost in harmonijo. Kako pa se tehtnica v partnerstvu ujame z drugimi znamenji?

17. 10. 2019

TEHTNICA IN OVEN

Nasprotja se privlačijo, pravi pregovor, ki ni daleč od resnice. Mars, ki vlada ovnu, in Venera, vladarica tehtnice, se združita v strastno srečanje. Ognjenega ovna zračna tehtnica izjemno privlači in njegov plod domišljije je užitek in tega od tehtnice tudi dobi. Značilnosti, ki so skupne ovnu in tehtnici, so prednosti, vendar so vidne tudi razlike. Obe znamenji sta idealista in po duši romantika. Hitrost, s katero nadaljujeta svojo pot, opredeli tudi razliko med njima. Oba ljubita strast in imata vonj za občutke. Vendar so impulzivna dejanja ovna v nasprotju z željo tehtnice, ki zadeve vselej pretehta, uživa v trenutku razprave, kjer pa je ovnovo potrpljenje na preizkušnji. Harmonična ljubezen tehtnice se razteza na okolje, tako da ni izključeno, da je oven kmalu videti kot madež. Treba se bo naučiti zaupati in verjeti. Ko to dosežeta, imata ključ do uspeha pri sebi in svojo razburljivo pot nadaljujeta v prihodnost. Dobra kombinacija!

TEHTNICA IN BIK

Značajsko različna, nasprotujoča si temperamenta sta zemeljski bik in zračna tehtnica. Vendar bika očara šarmantnost partnerja v znamenju tehtnice. Za bika, ki ceni lepoto in užitek, je lahko to osnova, da gradi prijeten odnos. Povezave so med njima izjemnega pomena, kajti čaka ju trdo delo, če želita, da njun odnos uspe. Naučiti se morata ceniti drug drugega in sprejeti razlike. Oba znaka ima pod okriljem Venera. Udobje in poslovnost sta visoko na seznamu njunih prioritet. Pot do srca tehtnice pelje skozi spoštovanje in občudovanje. Partner tehtnica je v odnosu zelo poučen, želi ugajati in ljubljenje jemlje kot umetnost. Zato je ustvarjanje primernega okolja zelo pomembno, kajti ob storjeni napaki tehtnica išče drugje. Posesivnost in ljubosumje biku nista tuja in spogledljivost tehtnice je zanj moteča. Njun partnerski odnos ni najboljša izbira. Deluje le, če sta pripravljena na kompromis.

TEHTNICA IN DVOJČKA

Kombinacija med dvojčkom in tehtnico je ena najboljših v zodiakalnem krogu. Tehtnica je prispodoba privlačnosti, elegance in ravnotežja. Njen vladar je Venera, ki ponazarja boginjo polnosti, ljubezni in lepote. Živi za ljubezen in stil! Dvojček je družaben, duhovit, komunikativen in ljubi različnost. Optimizem ga spremlja na vsakem koraku. združujeta ju komunikativnost in iskrenost. Imata zelo razvito domišljijo, ki ju spodbuja k vladanju. Vedno in povsod sta rada korak pred drugimi. Tehtnice imajo razvito strategijo, ki je domiselna in očarljiva. So intelektualne z izrazito natančnim spominom, oblačijo se modno, urejeno in so posebej ponosne na svoje lase, ki jim poleg modnih dodatkov pomenijo največ. Čeprav je videti, da se veliko negujejo, niso nikdar pozne in neorganizirane, v nasprotju z dvojčkom, ki se ne obremenjuje z zunanjim videzom in urejenostjo. Dvojčki niso posebej disciplinirani, ravnajo bolj po srcu kot po glavi. Povezuje ju ogenj strasti. Ta odnos je obojestransko osrečujoč. Popolna kombinacija!

TEHTNICA IN RAK

Srečanje tehtnice in raka je na trenutke privlačno in všečno. Tehtnico uvrščamo med zračna znamenja in vlada ji Venera. Raku kot vodnemu znamenju vlada Luna. Tehtnica kot močna oseba je vodilno usmerjena. Na drugi strani pa je občutljivi, nežni in romantični rak, s katerim težje dosežeta harmoničen odnos, ki terja kompromis. Tega namreč ni moč vselej izpostaviti. V soju zaljubljenosti sta lahko zelo srečna in njuna vez veliko obeta. Tehtnica, ki tehta možnosti, se ob čustveni varnosti počuti udobno. Vendar kaj kmalu ugotovi, da je rakova redkobesednost zanjo moteča, ker želi biti na tekočem z dogajanji. Rak je vselej najsrečnejši doma. Finančna varnost je zanj izjemnega pomena. Njuna harmonija je možna v družinskem okolju z veliko mero strpnosti. Kot sopotnika za življenje pa potrebujeta več začinjenosti in izzivov. Skupaj preživita sladke trenutke brez obljub za prihodnost. Sprejemljiva kombinacija!

TEHTNICA IN LEV

Ognjeni lev je osrečujoč plesalec, hiter, z drznim ciljem in ponosen. Na drugi strani je tehtnica, ki ji vlada planet Venera, z elegantnim čarom in s slastnim okusom. Živi za ljubezen in stil. Levi so element ognja in strasti, vedno dobre volje in večni optimisti, naravno nadarjeni, iznajdljivi. Radi so v središču pozornosti, vendar so tudi odlični svetovalci in dobri poslušalci. So strastni ljubimci. Tehtnica je prispodoba elegance, ljubi lepe obleke, drage dišave, njena narava je rojena za skupinsko delo. Ima igriv pristop k ljubezni in je idealna mešanica za levove sveže ideje. V njunem intimnem življenju je veliko ognja in strasti. Skupaj ustvarita visoko temperaturo. Med tehtnico in levom je tako partnerstvo zelo dinamično, sta odlična ekipa za spodbujanje in ustvarjanje. Medsebojno spoštovanje in zaupanje jima omogočata dovolj svobode in neodvisnosti ter prosto gibanje. Skupaj uživata in cenita drug drugega. V duetu zmoreta tudi nemogoče. Popolna kombinacija!

TEHTNICA IN DEVICA

Devica in tehtnica sta lahko čudoviti in harmonično igrata skupaj le pod pogojem, če je to želja obeh. Treba je vložiti veliko truda predvsem za začetek. Devici vlada nestalni Merkur, ki lahko na prvi pogled povzroča nekaj zadržanosti. Nagnjene so h kopičenju dobrin, privržene načelom, pravilom in točnosti. Vpliv elementa zemlje zagotavlja devici vestnost, učinkovitost in previdnost pri opravljanju zadanih nalog. Slovijo po svoji delavnosti in raziskovalnem duhu. Tehtnica je vselej pripravljena na odprto in iskreno komunikacijo v nasprotju z devico, ki velikokrat poskuša obračati besede sebi v prid. Devica reagira impulzivno, če nima prav, v nasprotju s tehtnico, ki zadeve vselej dobro premisli ali pretehta. Je znamenje poštenosti in elegance v nasprotju z devico, ki je lahko velikokrat neiskrena, čeprav se tega ne zaveda. Dobro za obe znamenji je značilno izražanje dobronamernih kritik. V odnosu sta si devica in tehtnica velikokrat precej različni, zato se lahko med njima vzpostavi veliko nezanimanja. Pri intimnem odnosu ni pravih iskric, kar je všeč enemu, drugemu ni. Sprejemljiva kombinacija!

TEHTNICA IN TEHTNICA

Med dvema tehtnicama se vzpostavita privlačnost in kemija. Enako privlači enako. Simpatična energija te zveze ima svoje izzive, vendar se je včasih treba tudi prilagoditi. Velikokrat se dopolnjujeta predvsem v partnerstvu in prijateljstvu. Obema vlada romantična Venera, ki ponazarja lepoto, ekstravagantnost in eleganco. Živita za ljubezen in stil. V skupnem odnosu obe prispevata veliko romantike in dovolj akrobatskega ravnotežja. Zadeve v spalnici so očarljive in zelo romantične. Se resnično razumeta, uživata v skupnih vzponih in simpatizirata z ljubeznijo, ki jo vzpostavita med seboj. Z močno voljo skupaj dosegata cilje mimo vseh ovir. Predani sta družini, vedno imata čist in urejen dom. Obema so prirojene družabnost, očarljivost in ljubezen do skladnih odnosov, zato sta idealna kombinacija in dobra izbira za skupno življenje in kakovostno prihodnost.

TEHTNICA IN ŠKORPIJON

Mars, bojevnik, in Pluton, gospodar podzemlja, sta planeta, ki vladata močnemu škorpijonu. Visoko mislečo tehtnico pa ima pod svojim okriljem Venera – boginja ljubezni in lepote. Srečanje obeh znakov je strastno, pa vendar skrivnostno, ker se med seboj zelo razlikujeta. Mars in Venera poskrbita, da je njuno zbližanje med rjuhami vezano na uspeh. Vendar se je za pravo partnerstvo treba premakniti s praga norosti. Med vodnim škorpijonom in zračno tehtnico se vname boj za nadzor. Da vzpostavita resnično tovarištvo, zahteva veliko vloženega truda. Ponosni škorpijon je skrivnosten in pogosto prikriva, kar misli. Njun partnerski odnos ima najboljšo prihodnost na poslovnem sodelovanju. Zasebno je treba vlagati veliko truda, saj oba nosita v sebi obilo skrivnosti, ki jih medsebojno ne razumeta. Vzemite si čas, le čas je tisti, ki odloča o uspehu. Ne bo preprosto, ni pa nemogoče.

TEHTNICA IN STRELEC

Kombinacija zračne tehtnice in ognjenega strelca je odlična izbira. Tehtnica je osrednja točka elegance, vlada ji Venera, planet ljubezni in radosti, živi za ljubezen in stil. Pustolovski strelec, Jupitrov varovanec, ljubitelj tveganj, je drzen s pozitivnim pogledom na življenje, optimističen, popotniškega duha, zagovornik zabave in dogajanj. Razumevajoča tehtnica prinese veliko kreativnih idej, oblečenih v slasten in stilski izziv. S svojo umetniško, elegantno, ležerno naravnanostjo očara strelca, njo pa navdušuje njegova pustolovska strast. Zaradi simpatičnega stališča je veliki prijatelj in čarobni ljubimec. Težave med njima se pojavijo redko, če pa že, jih morata pozabiti in si odpustiti. Skupek njunih vladajočih planetov, Venere, boginje ljubezni, umetnosti in užitkov, ter Jupitra, gospodarja sreče, je dinamično partnerstvo. Ustvarjanje primarnega okolja za ljubezen je izjemnega pomena. Skupno življenjsko pot bogatijo izzivi in njun plamen hrepenenja ju žene v čudovito prihodnost. Zelo dobra kombinacija!

TEHTNICA IN KOZOROG

Potrpežljivost in razumevanje je skupni imenovalec za odnos med tehtnico in kozorogom. Sila vesolja ju postavi na preizkušnjo, da ozavestita in se naučita spoštovati drug drugega s sprejemanjem svojih slabosti, prednosti. Samo s tem znanjem postaneta boljša in jima je dana možnost biti skupaj kljub njunim razlikam. Ljubeča Venera vlada tehtnici, ki upošteva socialni bonton in je vešča lepega vedenja, kar kozorogu ustreza tudi po zaslugi vladajočega Saturna, ki ga poziva, da se pokaže v vsej svoji dostojnosti. Veliko razlogov obstaja, da kozorog uživa v družbi tehtnice. Na drugi strani kozorog, ki razmišlja s svojim umom, bije boj sprejemanja razlik. Kljub naštetemu sta si lahko v veliko pomoč ob spoznanju, da kozorog pomaga tehtnici k odločnosti, v zameno tehtnica pomaga njemu k jasnejšim odločitvam. Temperamentno različna partnerja se spopadata s težavami, ki jih z vključeno motivacijo zmoreta rešiti v produktivno in smiselno prihodnost skupnega sodelovanja in partnerskega odnosa. Vztrajnost obrodi želene sadove.

TEHTNICA IN VODNAR

Kombinacija vodnarja in tehtnice je naravnost čudovita. Elegantni tehtnici vladajoča Venera, planet ljubezni, omogoča, da živi za ljubezen. Vodnar, močno, stabilno, vendar drzno znamenje, ki ga tehtnica očara s svojim mirnim značajem, s šarmom in kreativnostjo. Družijo ju umetnost, glasba, gledališče in obojestranski čut za soljudi. Enako je tehtnica navdušena nad vodnarjevo pustolovsko naravnanostjo in njegovim odkritim poželenjem. Tehtnica se s pomočjo vladajoče Venere, boginje ljubezni, nagiba k harmoniji in lepoti. Med njima sta vzpostavljeni kakovostna komunikacija in ustvarjalnost, prav tako se odlično ujameta pri fizičnem delu ter v športnih dejavnostih. Med njima je močan ogenj strasti, ta njuna strast premaga vse ovire na njuni poti. Čudovita kombinacija za skupno življenjsko pot ali za vrhunsko prijateljstvo. Popoln par!

TEHTNICA IN RIBI

Tehtnice in rib ne združi zavestna odločitev, temveč usoda. Planet Jupiter, ki deli srečo, in domiselni Neptun sta vladarja ribi, ta ljubi dejanja tehtnice, ki v zameno za svoje ustvarjalne vire ceni hvaležnost rib. Zračni tehtnici vlada ljubeča Venera, od tod sposobnost, da gradi most med ljudmi. Tehtnici po naravi pripada vodilno mesto, zato se z veseljem druži z vodno ribo. Lahko pa pogosto podcenjevanje moči na videz krhke in podložne ribe tehtnico vrže iz ravnotežja. Riba skriva mesto moči in je ima več, kot lahko tehtnica sploh sanja. Tovrstno ravnovesje lahko ustvari uničujoče nevihte med partnerjema. Zavedati se morata, da je skupna ljubezen namenjena miru ter ravnovesju, in le ob tem spoznanju sta vodilna sila, ki si ustvarita topel in miren dom, ki ga bodo z veseljem obiskovali prijatelji, enako bo v užitek družinskim članom in njima v ponos. Dobra kombinacija!