Vodnar: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej

Počutili se boste, kot da vam primanjkuje časa za vse, kar morate storiti, da bi dosegli svoje cilje. Prej ali slej boste prisiljeni dobro premisliti o tem, kaj je res pomembno v življenju.

Vodnar: Mini horoskop 2018 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
10. 12. 2017

Januar

Manj energije boste imeli, najbolje se boste počutili sami s sabo. Tudi pri delu boste raje vse postorili sami, kot da bi morali sodelovati. V drugi polovici meseca bo več ljubezenskih priložnosti.

Februar

Počutje bo občutno boljše, samozavestnejši boste in dobre volje. Veliko boste zapravili za romantični zmenek in naredili dober vtis. Pazite le, da vam takšna zapravljivost ne bo prešla v navado.

Marec

Dobro se boste sporazumevali z drugimi, zato pričakujte napredek pri različnih sodelovanjih pa tudi pri pisanju in vodenju novih projektov. Do srede me­seca opravite večje študijske obveznosti.

April

V prvi polovici aprila se izogibajte pomembnejšim dogovorom in birokratskim opravkom. Na silo ne boste naredili veliko, stvari lahko kvečjemu poslabšate. Osredotočite se na družinske obveznosti.

Maj

Posvetite se sebi in svojim bližnjim. V partnerskem odnosu dobro razčistite nedorečene reči. Pomembna je enakopravna porazdelitev nalog, saj bodo v vajinem pogovoru sicer prevladali očitki.

Junij

Mars v vašem znamenju vam bo prinesel pozitivno energijo. Dobro boste napredovali, več možnosti boste imeli za uresničitev ustvarjalnih zamisli. Odlično kaže novim ljubezenskim razmerjem.

Julij

Morda vas čakajo izzivi na področju odnosov. Nova sodelovanja bodo naporna, a uspešna. V ljubezni pokažite več čustvene naklonjenosti in zaupanja. Pogovori bodo v tem času ključni za dober odnos.

Avgust

Še naprej boste obremenjeni z odnosi. Čustvene napetosti v partnerskem odnosu lahko razrešite le tako, da iskreno pokažete svoja čustva. Izčrpani boste, zato poskrbite za harmoničen dopust.

September

Če poskušate nekoga osvojiti, se pripravite na dolg proces. Bodite potrpežljivi in ne obupajte prehitro. V službi ne obljubljajte ali sanjarite preveč. Postavite se na realna tla in postorite tekoča dela.

Oktober

Počutje se bo izboljšalo, lažje boste shajali z odgovornostmi. Zelo zaposleni boste, pomembni bodo predvsem odnosi z nadrejenimi. V ljubezni hrepenite po intimnosti, zato to povejte tudi partnerju.

November

Razmerja na daljavo se bodo znašla v krizi, zato boste razmišljali, kako naprej. Skupinska dela bodo uspevala do sredine meseca, potem pa se pripravite na več zapletov in morda celo prepirov.

December

Ljubosumje ne bo dobro vplivalo na ljubezensko zvezo. Vprašajte se, česa se tako zelo bojite, da ljubljeni osebi ne morete zaupati. Službena sodelovanja bodo zelo uspešna, pričakujte tudi dober zaslužek.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: