Vodnar: Mini horoskop 2019 za vsak letni čas posebej

V tem letu lahko zelo veliko dosežete, zato je čas, da začnete uresničevati svoje skrite želje in velikopotezne načrte. Bodite drzni, upajte si, povežite se s pravimi ljudmi in verjemite v pozitiven konec. Vesolje vam je v tem letu glede tega zelo na­klonjeno, zakaj tega ne bi izkoristili?

24. 12. 2018

V novem letu se bo v vašem življenju veliko stvari posta­vilo na svoje mesto. Dokončali boste pomembne projekte, uresničili določene poklicne ali osebne cilje in si izpolnili želje. Pomembno bo čustveno področje, saj se morda neko razmerje bliža koncu ali pa boste končno našli srečo v objemu nekoga, ki mu zaupate in verjamete vanj. Novo leto bo dober čas, da temeljito spoznate svojega partnerja, svoja čustva in načrtujete naslednji korak. Dobro kaže tudi načrtovanju novih poklicnih ali poslovnih nalog, raznim sodelovanjem in skupinskim projektom.

Osredotočite se nase in bodite odločni glede svojih načrtov. Tudi če boste morali začeti iz ničle, boste hitro napredovali in se veselili postopnih zmag. Nova in stara poznanstva, naključna srečanja s pomembnimi ljudmi ali pa nepričakovana sodelovanja lahko pomembno prispevajo k vašemu napredku, zato imejte odprte oči in bodite dovzetni za različne skupne ideje in projekte. Zaupajte svoji intuiciji, ki vam bo v tem letu v veliko pomoč. Če ste v nadrejenem položaju, boste letos veliko naredili za dobro kolektiva. Če ste nezadovoljni z omejevanjem vaše ustvarjalne ali poklicne svobode, je zdaj dober čas za osamosvojitev in ustanovitev svojega podjetja. Poslovno partnerstvo bi bilo v tem trenutku zelo dobra rešitev. Čas je primeren tudi za razčiščevanje starih odnosov, ki temeljijo na zamerah in slabi vesti. Prej se boste znebili razne čustvene prtljage, prej se boste pripravljeni pozitivno zazreti v prihodnost.

Zima

Pričakujte dinamično obdobje, v katerem lahko uresničite veliko načrtov. Dobra komunikacija z drugimi, sodelovanja in skupna načrtovanja bodo pospešila proces, zato se zanesite tudi na druge. Možno je, da se boste konec januarja na vrat na nos zaljubili ali dali pobudo za prekinitev razmerja.

Pomlad

Imeli boste manj energije in zato manj volje do dela. Poudarjen bo odnos z nadrejenim, mentorjem ali z nekom, ki ga spoštujete. Kot kaže, se boste morali ali znebiti vpliva te osebe ali pa se prilagoditi njihovim pričakovanjem. Razmisliti boste morali, kaj je v tem trenutku boljše za vas.

Poletje

Poslovni odnosi ne bodo najboljši. Julija glede tega ne boste mogli ukrepati, zato raje pojdite na dopust, ki naj bo skrbno načrtovan, saj so možni nesporazumi, zamude, zastoji in druge nevšečnosti. Izognite se nepotrebnemu zapravljanju. Od sredine avgusta boste lažje shajali z drugimi.

Jesen

Imeli boste velike teke, ki jih lahko uresničite. Če nameravate na potovanje ali imate v načrtu kakšen drug podvig, povezan s tujino ali izobraževanjem, ga uresničite ali dokončajte še v tem letu. V ljubezni pričakujte zelo pozitivno in dinamično obdobje, zlasti če ste samski.


Rojeni od 21 do 30. januarja

Možna je sprememba delovnega mesta ali doma. Če se obeta selitev, bo to zelo spremenilo vaše družinsko življenje ali stil življenja. Mlajši vodnarji se imajo v tem letu priložnost osamosvojiti. Možna je selitev v skupen dom s partnerjem, naraščaj ali drug pomemben osebni dogodek.

Rojeni od 31. do 9. februarja

Uspešni boste in željni novih zmag. Če ste prej svoje načrte uresničevali zelo počasi, boste zdaj s pomočjo Jupitra veliko hitreje dosegali dobre rezultate. Če študirate, imate svoje podjetje ali projekt, pričakujte hiter napredek, za katerega boste pripravljeni veliko narediti.

Rojeni od 10. do 18. februarja

Možno je, da se boste morali osvoboditi vpliva neke osebe, ki meni, da vam pomaga, v resnici pa vas ovira pri vašem razvoju. Predvsem do aprila imate priložnost, da se osamosvojite in začnete delovati bolj neodvisno od drugih. Morda je čas za spremembo službe ali zamenjavo mentorja.


Preberite še: