Vodnar: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej

Privlačili vas bodo novi izzivi, pripravljeni boste tvegati in aktivneje poseči v svoj razvoj in napredek. Povežite se s pravimi ljudmi in prisluhnite njihovim nasvetom. Uspeh je zagotovljen!

Vodnar: Mini horoskop 2019 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Januar

Začetek leta bo zelo obetaven, zato se splača hitro lotiti dela. Poslovni odnosi bodo zelo dobri. Tudi v ljubezni boste imeli srečo, zato samskim vodnarjem toplo priporočamo, da naredijo prvi korak.

Februar

Zadovoljni boste z nekim sporazumom, še bolj pa s finančnim stanjem. Vaša zapravljivost vas lahko v drugi polovici meseca hitro kaznuje. V ospredju bodo različne izobraževalne dejavnosti.

Marec

Z Venero v vašem znamenju boste družabni, očarljivi in zgovorni. V ljubezni se bo veliko dogajalo, predali se boste čustvom in užitkom. V službi ne bo šlo vse po načrtih, a ni razlogov za paniko.

April

Zadovoljni boste s svojim poslovnim delovanjem, še posebej s sodelovanjem z drugimi. Imeli boste priložnost skleniti dober dogovor. Možen je obisk delavnice ali pa se boste odločili za neki tečaj.

Maj

Počutje bo dobro, ustvarjalni boste. Možen je nepričakovan dogodek ali novica v okviru družine, ki lahko marsikaj spremeni. Proti koncu meseca boste zelo zaposleni in zato precej izčrpani.

Junij

V okviru družine boste veliko sprejemali, bolj malo pa dajali. Prisluhnite svojcu v težavah. V ljubezni bodite iskrenejši ali neposrednejši glede tega, kaj si želite. V tem času je možna zanositev.

Julij

Ta mesec bo precej naporen, počutje bo slabše, dela in izzivov pa veliko. V odnosih bodite previdni, saj lahko neki spor poruši harmonijo v delovnem kolektivu. Priporočamo dolg dopust.

Avgust

V tem času bodite predvsem prilagodljivi in potrpežljivi do drugih. Pri skupinskih projektih ne delujte na lastno pest, saj bi porušili pomembno skupinsko dinamiko. V ljubezni bodite odločnejši.

September

Pred vami je čustveno naporen mesec. Kaže, da se boste morali posvetiti partnerstvu ali družinskim zadevam. Morda boste reševali neki spor. Prisluhnite drugim in se vzdržite negativnih reakcij.

Oktober

Spet se boste posvetili sebi in svojim željam. V poslovnih odnosih bodite bolj taktni, še zlasti do nadrejenih. Osebno se vam lahko v tem času izpolni velika želja. Poudarjeni bodo stiki s tujino.

November

Odpira se možnost za napredovanje, ki se jo splača izkoristiti. Kljub temu temeljito pretehtajte morebitne posledice svoje odločitve. Imate priložnost, da v ljubezenskem odnosu naredite velik korak naprej.

December

Vzemite si več časa zase in za ljubljeno osebo. Če ste samski, ne samevajte doma, temveč pojdite v družbo. Neko naključno osebno poznanstvo vam lahko okoristi pri bodočih poklicnih podvigih.

Preberite še: