Vodnar: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej

Če ste do zdaj vso energijo usmerjali v napredovanje na poklicnem, študijskem ali kakšnem drugem področju, bo v novem letu pomembnejše predvsem duhovno napredovanje. Morda vas bodo določene okoliščine prisilile, da si vzamete več časa zase in dobro premislite o tem, kje ste.

Vodnar: Mini horoskop 2020 za vsak letni čas posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Tudi če ste zadovoljni s svojim materialnim stanjem in splošnim napredkom, je morda vaša duša tista, ki je trenutno preveč izčrpana, da bi se še vedno pehala za zunanjimi potrdili. Čas je, da se umirite, se poglobite vase, stopite v stik s svojim duhovnim jazom in najdete notranje ravnovesje.

Zima

Leto boste začeli aktivno in dinamično. Možne so nove ljubezni in novi projekti, a bi bilo prav, da se pred tem posvetite nedokončanim nalogam in morda nerazčiščenim odnosom. Potem boste v svoje življenje lažje pritegnili novo, pozitivnejšo energijo, ki jo potrebujete za nove začetke.

Pomlad

Izredno čustveni boste, več časa boste namenili sebi in svojim mislim. Možno je, da bo ljubljena oseba v tem času potrebovala vašo pomoč, morda se boste na novo zaljubili. Odsvetujemo finančna tveganja ter večje nakupe. Če ste v dolgovih, vas bo to v tem času precej bremenilo.

Poletje

Družabni boste in boljše volje, zato bo čas nadvse primeren za dopust, preživljanje prostih uric s partnerjem ali družino. Če študirate, pričakujte plodno obdobje. Poklicna sodelovanja bodo prav tako poudarjena, lažje se boste prilagajali, izrazili svoje mnenje in sklepali kompromise.

Jesen

Začetek jeseni bo lahko naporen. Predvsem na delovnem področju boste naleteli na nekaj izzivov, ki vam bodo vzeli veliko energije. V tem času se izogibajte večjih izdatkov. Novembra in decembra boste veliko bolje razpoloženi, veliko si lahko obetate od različnih sodelovanj.


Izpostavljena bo predvsem potreba po tem, da prisluhnete sebi, notranjemu jazu in svojim čustvom. Dovolj je bilo pehanja za zunanjimi dosežki, zdaj je čas, da se posvetite sebi in duhovnemu razsvetljenju. Posvečanje lastni ustvarjalnosti bo izredno dobro vplivalo na vas in vašo dušo nahranilo z duševno hrano. Iskali boste nove interese, ki so bližje vašim talentom, morda spremenili svoj poklic ali pa se odločali za projekte, ki so vam bolj pisani na kožo in izpolnjujejo vaše skrite želje. Tudi v finančnem smislu boste več denarja pripravljeni odšteti za stvari, ki vas navdušujejo in osrečujejo vašo družino. Zdrava presoja je pri tem ključna, saj boste predvsem v drugi polovici leta nagnjeni k čustvenim odločitvam, ki ne bodo nujno dobre za vas. Tudi v ljubezni boste ugotovili, da se morate bolj poglobiti v svoja čustva in v svoje želje, če se želite podati na pot notranje izpolnitve in zadovoljstva.

Rojeni od 21. do 30. januarja

V tem letu so možne nenadne spremembe, povezane z družino, domom ali vašo osebno preobrazbo. Če odlašate z odločitvami, povezanimi s temi področji, vas bo najbrž nekaj prisililo, da z njimi pohitite. Pričakujte spremembe, ki bodo kratkoročno stresne, dolgoro­čno pa dobre za vas.

Rojeni od 31. januarja do 9. februarja

Morebitne finančne težave so predvsem posledica vašega kaotičnega vsakdanjika, k čemur spada tudi zapravljanje. Imate priložnost, da v svoje življenje vnesete več reda in discipline. Kakovostnejša in rednejša prehrana bo pozitivno vplivala na vašo samopodobo, pa tudi na vašo postavo.

Rojeni od 10. do 18. februarja

S skromnostjo in malimi koraki boste trenutno dosegli največ. Če se nadejate hitrega napredka, boste le razočarani. Bodite ponosni na to, kar ste dosegli do zdaj, še posebej v osebnem življenju. Osredotočite se na duhovno rast in bodite potrpežljivi do sebe in drugih.


Preberite še: