Vodnar: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej

Iskali boste ravnovesje med materialnimi dosežki in notranjim mirom. Številni vodnarji boste našli rešitev v duhovni preobrazbi, nekateri pa v osamitvi in partnerskem sožitju.

Vodnar: Mini horoskop 2020 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2019

Januar

Leto boste začeli optimistično in polni pozitivnih čustev. V ljubezni se boste veselili prijetnih uric v dvoje, če ste samski, se vam nasmiha zmenek. Tudi poklicna sodelovanja bodo dobro napredovala.

Februar

Odlično boste razpoloženi, spremljala vas bo sreča. Od sredine meseca naprej se posvetite predvsem starim nalogam in projektom, končajte jih, preden boste začeli uresničevati nove ideje.

Marec

Čas je, da se umirite in več časa preživite s svojo družino. Lotite se domačih popravil in drugih opravkov. Na delovnem mestu boste po 10. marcu lažje napredovali in sprejemali odločitve.

April

Mars v vašem znamenju prinaša več pozitivne energije in dobro razpoloženje. V službi boste motivirani in učinkoviti. Popazite le na denar. Nespametno zapravljanje vas lahko pahne v finančne težave.

Maj

Možno je, da boste zaradi višje sile morali spremeniti svoje načrte. Bodite predvsem potrpežljivi in vedite, da je vsaka stvar za nekaj dobra. V ljubezni trenutno ne sprejemajte čustvenih odločitev.

Junij

Čustveni boste in muhasto razpoloženi. To ni najboljši čas za pogajanja in sklepanje novih poslov. Še posebej v drugi polovici meseca se izogibajte kočljivim sestankom in finančnim odločitvam.

Julij

Počutje se bo izboljšalo. Bolj komunikativni boste in pripravljeni prisluhniti drugim. Več časa preživite z bližnjimi, morda na dopustu. Če ste samski, boste imeli več priložnosti za obetavne zmenke.

Avgust

Čas je primeren za nove izzive in širjenje obzorij, morda potovanje, učenje tujega jezika ali vozniški izpit. Če študirate, boste še posebej motivirani za študij in izpite. Zadovoljni boste z izkupičkom.

September

Težje boste sodelovali z drugimi, veliko energije boste izgubljali z nepotrebnimi nesporazumi. Molk ni rešitev, s pogovorom in skupnimi močmi boste lažje našli rešitev. Tudi doma bodite prilagodljivejši.

Oktober

Pričakujte nove odgovornosti in bremena. Možno je, da boste dobili več nalog, kot ste jih sposobni opraviti v danem kratkem časovnem roku. Čim več dela opravite v prvi polovici meseca.

November

Preteklo trdo delo se bo obrestovalo. Možno je napredovanje, morda pomemben sestanek z nadrejenimi. V ljubezni boste zadovoljni in pomirjeni, s partnerjem bosta optimistična glede prihodnosti.

December

Vse do praznikov boste močno motivirani za nove podvige in dosežke. Sodelovanje z drugimi se bo v tem času močno obrestovalo. Možno je, da boste navezali nove obetavne poslovne stike.


Preberite še: