Vodnar: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej

V letu 2021 pričakujte več razumevanja, prijetnih trenutkov, predvsem pa optimizma, ki vas bo držal pokonci, da se soočite sami s sabo. Težave so možne le na poslovnem ter finančnem področju, vendar boste dovolj iznajdljivi, da jih rešite. Nihče se vam ne bo mogel upreti, še najmanj pa nekdo, ki ga imate resnično radi. Priložnosti, ki jih boste deležni, bodo zbežale, če jih ne boste ujeli pravi trenutek.

Vodnar: Mini horoskop 2021 za vsak mesec posebej (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2020

Januar

Nova ljubezenska priložnost, ki prihaja na začetku januarja, bo povezana s prijateljskim odnosom. Čim prej storite nekaj več za zdravje in vitkejšo postavo ali pa poskusite utrditi svoje mišice, saj boste želeli biti čim bolj privlačni za nasprotni spol.

Februar

Na poslovnem področju vam ne bo jasno, kako bi zadeve uredili, čeprav boste v sredini meseca vsaj na polovični poti, ki vodi k zmagi. Nenehno odlašate glede urejanja pomembnih zadev, kar vas lahko konec meseca drago stane. Pohitite, da ne boste prepozni.

Marec

Zasebne zadeve bodo na začetku marca, ko bo Sonce v znamenju rib, rešene, zato naj vas ne skrbi. Najprej prisluhnite šestemu čutu, ki vam lahko pomaga celo pri najbolj zahtevnih opravkih. V zadnjih dneh marca vas bo podpirala sijoča Venera, ki bo poudarila vaš šarm.

April

Aprila, ko vas bo spodbujalo Sonce v ovnu, boste v delovnem okolju svoje znanje dobro tržili, zato vam denarja ne bo manjkalo. Brez slabe vesti si privoščite tisto oblačilo, ki ga gledate že dlje časa, pa se vam je zdelo nekako predrago za vaš standard.

Maj

Na začetku maka preverite osebne zadeve. Nekaj vas lahko zmoti, hitro se boste zavedali napake, ki jo lahko popravite. Na vsako stvar boste konec maja odreagirali preveč čustveno. Svoj trud in energijo usmerite v odločitev, kaj si želite od življenja.

Junij

Ljudi v svoji bližini boste naenkrat videli v drugačni luči. Spoznanje sicer ne bo lahko, toda vsekakor se vam obrestuje, če boste poskusiti razčistiti, saj se zavedate, da drugače ne bi bili sproščeni. V zadnjih dneh meseca pazite na svoje finančno stanje.

Julij

Julija pogumno nadaljujte svojo pot. Preveč se obremenjujete, namesto da bi nekaj pomembnega preprosto preložili do trenutka, ko vam bodo zadeve bolj pisane na kožo. Podajte se v naravo, kjer boste našli številne odgovore na svoja vprašanja

Avgust

Na začetku avgusta, ko boste s Soncem v levu egoistični, v ljubezni in odnosih ne boste ravno blesteli. V drugi polovici meseca boste precej izpostavljeni, toda kljub temu se boste izkazali z iznajdljivostjo in prilagodljivostjo. Sreča se nasmiha mlajšim

September

Nič napačnega ne bo, če v določeni zadevi poskusite znova. Situacijo, ki vas je skrbela, boste dokaj dobro ocenili. Ostane vam le še to, da se potrudite po najboljših močeh. Poskusite pomagati nekomu, ki vas očitno zelo potrebuje.

Oktober

Nimate dovolj moči, da bi priznali nekaj pomembnega, zato se boste v sredini oktobra malce izmikali. To, kar se dogaja v zasebnem življenju, naj ostane le med štirimi stenami, saj ste v nevarnosti, da se vas lotijo zelo obrekljivi in neiskreni ljudje.

November

Začetek novembra predstavlja edinstveno priložnost, da najdete ljubezen ali obnovite nekoč strastno ljubezensko afero. Zaradi vpliva Sonca v škorpijonu boste iskali način, kako dobiti tisto, kar si želite v svojem življenju, ljubezen pa bo zasedala visoko mesto na dnevnem redu.

December

Iskali boste bližino nekoga, ki vam lahko razloži bistvo glede dogajanja v vaši okolici, ki vam ni najbolj jasno. Imeli boste veliko zanimivih idej, ki jih lahko unovčite, srečevali boste zanimive ljudi, s katerimi lahko umirjeno pokramljate o vsem skupaj.


Preberite še: