Vodnar: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej

Vodnar: Mini horoskop 2022 za vsak mesec posebej (foto: shutterstock) shutterstock
1. 12. 2021

JANUAR

Presenečeni boste stopili v januar, saj se lahko razvije nov odnos, ki obeta veliko. Domače in družinsko okolje vam bosta naklonjeni, tam se boste počutili varno in zaželeno. Vse se bo v drugi polovici meseca dogajalo z določenim namenom, zato ne prehitevajte dogodkov, ker si lahko s takšnim načinom naložite težko breme. Nekdo izmed sodelavcev bo poskušal opravljati, vendar se boste požvižgali na to.

FEBRUAR

Ne obremenjujte se, če vas določeni ljudje ne bodo razumeli. Raje se posvetite uresničevanju že pozabljenih, a izredno ustvarjalnih načrtov. Običajno iščete zagotovilo, da ste povsod najboljši, tokrat pa se boste znali tudi spustiti nižje ter dovoliti drugim, da stopijo v ospredje. Oddajali boste pozitivno energijo in se znali posvetiti tudi tistim, ki potrebujejo nekoga, da jim podari kakšen moder nasvet, kar je za vas najbolj enostavno.

MAREC

Iznajdljivost bo nujno potrebno orožje, saj se boste neprestano preizkušali v težkih izzivih, ki bodo tokrat nejasni. Razveselili se boste komplimentov, ki bodo dvignili samozavest, preveč pa boste na področju dela prepričani, da imate vedno prav. Marec s Soncem v znamenju ovna prinaša ugoden trenutek, da priznate svoje napake in se začnete težav lotevati na drugačen, bolj iskren način.

APRIL

Na področju dela boste s pogumnim pristopom blesteli, želi uspehe in napredovali. Z odkritim pogovorom lahko ustvarite boljše odnose in rešite marsikatero zapleteno zadevo. Zamikalo vas bo tudi dogajanje, ki je na meji prepovedanega. Pocukrane besede nekoga, ki vas bo le zavajal, poskušajte diplomatsko preslišati. Na osebnem področju pričakujte več gotovosti in predvsem zaupanja v življenje.

MAJ

Polni optimizma boste prepričani, da večji projekt čaka le še vašo odločitev. Vendar ne nasedajte prehitro, saj se na koncu zanimive obljubljene poti obeta manjše razočaranje. Kljub zapletom se lahko v zadnjih dneh maja povzpnete še višje, kot ste si v preteklosti začrtali. Veliko bo strasti, vznemirljivih pogovorov in želje po tem, da izstopite iz povprečja, zlasti v očeh ljubljene osebe.

JUNIJ

Čim prej boste želeli zaključiti vse, kar je pomembno, kar vam lahko povzroči notranji nemir. Prihaja intenzivna preizkušnja, zlasti na čustvenem področju, kjer se bodo pojavljale ovire, ki bodo preprečevale iskreno komunikacijo. Držite se predvsem tistih, ki vas spoštujejo. Ljubezen bo konec junija v sebi skrivala mnogo dobrih in ugodnih rešitev, zato lahko mirno stopate naprej, ne da bi zatirali čustva.

JULIJ

Na področju kariere je pred vami ugodno obdobje, ki pa ne bo potekalo samo v smeri uživanja, ampak bo tudi delovno obarvano. Odlično razpoloženi boste polni zagona, zato poskušajte uskladiti želje z realnostjo in zaupajte predvsem sebi. Slaba novica, ki prihaja, vas bo razjezila, kljub temu boste pokazali bojevitost in nevoščljive provokacije rešili na zelo takten način. Več pozornosti boste namenili tudi zdravju.

AVGUST

Veliko lepih trenutkov bo stabiliziralo počutje in vam dovolilo, da ste to, kar ste. Morda boste zajadrali v prijeten odnos, ki mu lahko sledi dolgoročen razvoj. Veliko bo osvajanja, vendar bodite pozorni, da ne prizadenete nekoga, ki vam je zelo zvest. Tudi poslovno se boste znašli po svojih najboljših močeh, nagaja vam lahko le površnost, ki pa bo kljub Soncu, ki konec meseca preide v devico, posledica razpršenih misli.

SEPTEMBER

Težje boste ločili pomembna dejstva od zadev, ki jih lahko v tem trenutku zanemarite. V ljubezni bo z druge strani manj posluha, a predvsem zato, ker preveč komplicirate s svojimi pričakovanji, ki niso najbolj logična. Znašli se boste v fazi neobčutljivosti, čeprav veste, da je to le trenutno stanje ter da bo treba vse skupaj kljub vsemu razčistiti. Za marsikateri družinski spor bo kriv preveč oster nastop.

OKTOBER

Čeprav si ne boste hoteli priznati, da ste popolnoma utrujeni, si vzemite čas zase, sicer vas lahko doleti močan stres. Pomembna situacija bo kljub utrujenosti od vas zahtevala veliko zbranosti. Veliko bolj uspešni boste, če boste sami s sabo zadovoljni. Preveč vprašanj vam bodo zastavljali prav tisti, ki vam niso preveč všeč in vas nervirajo s svojim obnašanjem. Poskušajte se jim izogniti.

NOVEMBER

Odgovorite na kočljive zadeve s preudarnimi odgovori, kar bo najpametnejša rešitev v trenutku, ko bodo vsi nekaj zahtevali od vas. Večinoma ljubite razumevanje, zdaj pa boste pokazali svojo drugo plat, ki pa bo marsikoga presenetila. Proti koncu meseca se boste znali motivirati. Nenehno si boste dopovedovali, da ste se v preteklem obdobju veliko naučili ter da je zdaj čas, da to uporabite.

DECEMBER

Ne bojte se strastnih energij in direktne komunikacije, ki vam bo pripomogla tako v ljubezni kot tudi pri delu. Poslovne zadeve se bodo razbistrile, ko boste naklonjeni trdemu delu in spretnemu reševanju finančnih zadev. Razmere in odnosi bodo v zadnjih dneh decembra v kočljivem položaju, težko se boste sporazumevali, vendar vam lahko kljub temu uspe rešiti družinsko vibracijo.


Preberite še: