Vodnar: Veliki letni horoskop 2018

Dolgotrajna razmerja lahko trpijo zaradi vaše izmuzljivosti, zato v odnos vložite več sebe in svojih čustev. Samske lahko ljubezen popolnoma preseneti, a se boste hitro prilagodili.

Vodnar: Veliki letni horoskop 2018 (foto: shutterstock) shutterstock
10. 12. 2017

Ljubezen

Če se vam je v preteklosti vaš odnos zdel preveč dolgočasen, boste zdaj imeli priložnost to spremeniti. Obogatite vajino spolno življenje in si privoščite več romantičnih trenutkov. Že januarja in februarja bo odličen čas za pogostejša intimnejša in spontana romantična doživetja. Čeprav bo sprva morda naporno, se letos v odnos splača vložiti več čustvene energije. Partnersko oporo boste med letom še kako potrebovali, zato izpovejte svoja čustva in prisluhnite partnerjevim zaupnim osebam. S skupnim razumevanjem bo odnos lepše stekel.


Če ste samski, boste po vsem sodeč zelo obremenjeni z drugimi življenjskimi področji in na ljubezen še pomislili ne boste. Tudi če vam je kdo všeč, se boste čustva najbrž začasno odločili pomesti pod predpražnik. Prav zato, ker tega ne boste pričakovali, vas lahko ljubezen letos močno preseneti. Vse leto bodo priložnosti za spontana srečanja in pogovore, ki lahko vodijo do pristnih čustvenih vezi. Prepustite se kozmosu, da vam na pot pošlje osebo, ki bo primerna za vas. Ko jo boste srečali, pa poskrbite, da boste v odnos vložili dovolj časa in energije, da se bo vajina romanca lahko spremenila v trden in stabilen dolgotrajen odnos.

Družina

Od družine boste morda pričakovali preveč pomoči in razumevanja, kar lahko privede do nepotrebnih konfliktov. Pretirana osredotočenost na službene odgovornosti, medtem ko bodo svojci prepuščeni sami sebi ali ves čas vam na uslugo, v vaš dom ne bo vnesla harmonije, zato v družinskih odnosih poskrbite za zdravo ravnovesje med prejemanjem in dajanjem. Če imate otroke, je še toliko bolj pomembno, da jih ne zanemarjate in skrbi zanje ne prepuščate povsem drugim. Možno je tudi, da boste letos zelo veliko časa preživeli doma zaradi bolezni enega od svojcev ali pa vas bo morda potreboval zaradi drugih razlogov. Tudi v tem primeru poskrbite za ravnovesje, saj morate poskrbeti tudi zase in za svojo dušo.

Zdravje

V tem letu je pomembno, da ostanete v stiku s svojimi čustvi in se sem pa tja izpoveste ljubljeni osebi ali komu drugemu, ki mu zaupate. Različne obremenitve vas lahko pahnejo v čustveno stisko, zato poskrbite za sprotno sproščanje negativnosti. Če vas bo sem pa tja imelo, da bi se pošteno zjokali, to tudi storite. Potem se boste bolje počutili. Mars v vašem znamenju vam bo v drugi polovici leta prinašal veliko energije, od vas pa je odvisno, ali jo boste porabili na konstruktiven način ali ne. Vsekakor vam priporočamo več redne vadbe, saj bi vas to čustveno sprostilo in fizično okrepilo. Vsakodnevni sprehodi ali tek s partnerjem ali prijatelji bodo zelo dobro vplivali na vas.

Delo in denar

Pred vami so nove delovne odgovornosti, ki jih boste najbrž pridobili z novim položajem. Z dobro opravljenim delom boste hoteli opozoriti nase, s tem pa boste povečali tako svoja pričakovanja kot pričakovanja drugih. Možne so tudi nove službe, nesporazumi ali rivalstvo z nadrejenimi, prijave na boljša delovna mesta ali pa iskanje prve službe. Če se ukvarjate s poklici v zdravstvu ali kako drugače pomagate ljudem, boste v tem letu zelo veliko truda vložili v svoje delo. Finančno stanje bo letos stabilno, najverjetneje pa ne boste veliko privarčevali.

Marta Pirnar Tittle

Preberite še: