Vodnar: Veliki letni horoskop 2019

Tudi v ljubezni lahko pričakujete uresničitev svojih želja. Tudi če ste samski in ne razmišljate o resnem razmerju, vam lahko življenje prekriža oseba, ob kateri se bo vse spremenilo.

Vodnar: Veliki letni horoskop 2019 (foto: Profimedia) Profimedia
24. 12. 2018

Ljubezen

Ker boste dovzetnejši za nova poznan­stva, tako osebna kot poklicna, boste lažje navezovali pristne stike s soljudmi in vanje vložili več energije. Možno je, da se bo iz nekega novega poslovnega odnosa rodilo pristno prijateljstvo, ki lahko pozneje preraste v romantičen odnos. Skupni interesi, želje, cilji in ambicije bodo pomemben dejavnik pri vzpostavljanju zaupnega odnosa. Po drugi strani je možno, da se bosta z novim ali starim partnerjem odločila za skupen poslovni projekt in na ta način združila moči. V vsakem primeru pričakujte plodno partnersko obdobje, v katerem bo pomembno medsebojno dopolnje­vanje, konstruktiven pogovor in skupno uresničevanje ciljev. Številni vodnarji se boste v tem času odločili ustvariti svojo družino ali pa bosta z ljubljeno osebo spoznala, da je čas za skupno vselitev. Takšni premiki bodo pomembno vplivali na vašo prihodnost. Nestabilna razmerja bodo hitro razvodenela, saj zaradi drugačnih interesov in ciljev ne boste več našli pristnega stika s partnerjem. Ker je svoboda ključna za vaše delovanje, se boste imeli zdaj priložnost posloviti od odnosa, ki vas omejuje in onesrečuje, in tlakovati pot za nove ljubezenske priložnosti.

Družina

Zelo možno je, da bodo vaši cilji, ki jih boste uresničili letos, navezovali na družino in razne družinske projekte. Lahko se obeta prenova doma, selitev, naraščaj ali kakšen drug projekt, ki bo pozitivno vplival na vaše družinsko življenje. Možno je tudi, da boste zaradi selitve v oddaljeni kraj stopili na samostojnejšo pot in se oddaljili od svojcev. Če imate s katerim od družinskih članov neporavnane račune iz preteklosti, se lahko letos osredotočite na celjenje tovrstnih ran in vzpostavitev drugačnega odnosa z osebo, ki jo morda krivite za svoje težave. Če imate družinsko podjetje, bo to v tem letu res cvetelo. To s seboj prinaša tudi več odgovornosti in stresa, zato pazite, da bodo družinski odnosi kljub temu konstruktivni in pristni.

Zdravje

Fizično se boste vse leto dobro počutili, razen julija in avgusta, ko vam priporočamo, da si privoščite več počitka in sprostitve. Nekateri vodnarji boste v tem letu imeli več težav s psihičnim zdravjem, kar bo povezano z vašimi negativnimi čustvi iz preteklosti. Možno je, da boste zapadli v depresijo ali pa vas bodo spremljala občutja nemoči in brezvoljnost. Dobro bi bilo obiskati terapevta in se soočiti s čustvi, ki vas tlačijo na dno. Razčiščevanja s samimi seboj in drugimi bo sestavni del tega napornega procesa, ki vam lahko pomaga pri tem, da se spet postavite na svoje noge. Fizične aktivnosti bodo zelo pripomogle k psihičnemu zdravju. Še posebej privlačni bodo letos skupinski športi, skupinska meditacija ali druge aktivnosti v skupini.

Delo in denar

V tem letu imate vse možnosti, da poklicno, poslovno in finančno napredujete. Poslovna, študijska in druga sodelovanja so izredno dobro aspektirana, zato se odprite tovrstnim možnostim in se veselite skupnih uspehov. V službi boste morda spoznali, kako pomembna je lahko moč kolektiva in koliko lahko sami prispevati za skupno dobro. Marca se izogibajte denarnim naložbam in večjim izdatkom doma in na delu, novembra pa ne podpisujte pogodb in sporazumov, ki niso povsem transparentni in za katere vam intuicija pravi, da niso najboljša rešitev.

Preberite še: