Vodnar: Veliki letni horoskop 2020

Prisluhnite intuiciji, intuicija bo v tem letu eden od vaših najmočnejših zaveznikov, zato ji prisluhnite predvsem takrat, ko boste pred večjimi odločitvami. Bolj ko se boste posvečali sebi in duhovni plati življenja, lažje boste prišli v stik s svojim notranjim jazom in intuitivnim doživljanjem sveta.

Vodnar: Veliki letni horoskop 2020 (foto: shutterstock) shutterstock
20. 12. 2019

Ljubezen

Poglobite se v svoja čustva

Hrepeneli boste po tesnejšem stiku z ljubljeno osebo. Potreba po večji intimi in medsebojnem zaupanju lahko povzroči konec nezadovoljivega razmerja in začetek novega. Ker boste v tem letu v tesnejšem stiku s svojo duhovno naravo, se boste lažje poglobili tudi v svoja čustva in premislili, kaj si želite od ljubezni in od partnerja. Če v partnerstvu hrepenite po pristnejšem in zaupnejšem stiku, boste pripravljeni več narediti za to, da to tudi dosežete. Predvsem obdobje od aprila do sredine avgusta bo pomembno za tovrstne iskrene pogovore, razčiščevanja, konec zveze ali za nove začetke. Če ste samski, boste imeli v tem času dobre možnosti, da spoznate in se zaljubite v osebo s podobnim načinom čustvovanja in razmišljanja, s katero bi lahko zgradila trden dolgotrajen odnos. Pomembno je, da ste od samega začetka do sebe in do novega partnerja iskreni glede tega, kaj želite, pa čeprav to ne bo lahko. Še posebej maja in junija pazite, da ne boste pretirano idealizirali svojega novega razmerja in zapostavili sebe in svojih potreb. Če ste v dolgoletnem partnerstvu, je možno, da bo v novem letu vaš partner potreboval več vaše pomoči in opore, morda zaradi naporne službene situacije, zdravja, finančne nestabilnosti ali drugih vzrokov. Čeprav ne bo lahko, bodite previdni, da pri tem ne boste povsem pozabili nase, na svoje potrebe in na svoje življenje.

Delo in denar

Pričakujte, da vam bodo v novem letu delovne naloge vzele veliko več časa, kot ste najbrž vajeni. Morda boste dobili nove odgovornosti ali pa se boste ubadali s projekti, ki bodo od vas zahtevali več časa in energije. Če se ukvarjate s terapijami ali kako drugače pomagate drugim, boste v tem letu izredno dobro napredovali. Pri tem vas bo spremljal in vam pomagal tudi močan duhovni uvid. Druga polovica leta bo odlična za vse tiste, ki razmišljajo o dodatni izobrazbi. Če študirate, se boste veliko lažje osredotočili za študij in s tem povezane dejavnosti. Tudi denar, nakupi ali posojila bodo močno izpostavljena tema. Večjim izdatkom se izogibajte predvsem v drugi polovici februarja in prvi polovici marca, pa tudi septembra in oktobra.

Zdravje

V tem letu popazite predvsem na svoje psihično zdravje. Tudi tisti, ki radi zahajate v družbo, boste čutili potrebo, da več časa namenite sebi in osebnemu miru. Morda boste v to prisiljeni zaradi določenih delovnih ali zdravstvenih okoliščin, morda pa se boste bolj posvečali svoji duhovni izobrazbi in našli več časa za izolacijo, meditacijo in premislek o tem, kam vas vodi življenjska pot. April in maj bosta odlična meseca za različne telesne dejavnosti, ki bodo izboljšale vaše počutje. V drugi polovici leta se lahko odločite za določene življenjske spremembe, povezane s svojim stilom življenja. Morda se boste odločili za daljšo shujševalno kuro ali pa se boste odločili znebiti določene razvade in se odločili za bolj zdravo življenje.

Družina

Če ste rojeni v prvi dekadi vodnarja, lahko v tem letu pričakujete nenaden dogodek ali dogodke, ki bodo terjali določene spremembe doma oziroma v družinskem krogu. Morda bodo povezane z določenim družinskim članom ali pa z vami in vašimi željami. To bo v vaše življenje vneslo nekaj napetosti, a boste s pametnim in razum­nim ravnanjem ter prilagajanjem uspešno prestali nevihto. Vsi drugi vodnarji bodo morda v tem letu pripravljeni v svoj dom ali družino vložiti nekaj več denarja, a vseeno pazite, da se ne boste zaradi tega znašli v večjih dolgovih.


Preberite še: